Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagy bajban vagyok. 21 éves...

Nagy bajban vagyok. 21 éves lány vagyok. Nagyon önzö vagyok, vagy a szüleim lehetnének megértöbbek?

Figyelt kérdés
4 éve megismerkedtem egy fiuval,akibe nagyon-nagyon beleszerettem.Elötte nem is voltam szerelmes és azota sem szerettem meg mást.Nehézkesen indult a kapcsolat,de végülis 2éve együtt vagyunk és nagyon boldogok vagyunk.akkor a szüleim mikor megtudták hogy együtt vagyunk nahgyon kibuktak,mert a párom és a családjanem olyan gazdag,mint mi,ráadásul tanyán laknak és állataik vannak,ami a szöleim szemében felér egy emberiségellenes büntettel.szoval nagyon lenézik öket.eltiltottak töle.egyébként anyukámmal joban vagyok,apám elég fura,vele nem is jövök ki jol.de mi a párommal titokban együtt vagyunk,ráadásul szintemár náluk lakom.a baj az(nekünk nem,mert nagyon boldogok vagyunk),hogy 5 honapos terhes vagyok.és ezt a szüleimnek is a tudtára kéne adni,de nagyon ki fognak akadni.és én nem akarok velük összeveszni,de megérthetnék,hogy nekem csak ez a fiu kell,és hoghy komolyan gondoljuk.egyre rosszabb a lelkiismeretfurdalás miatt,mert anyukám már nem egyszer rákérdeztett terhes vagyok-e,de én letagadtam.nem merem megmondani.félek többé látni sem akarnak.nem akarom,hogy választanom kelljen a szerelmem és családom között.
2008. júl. 1. 08:56
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
92%
Sajnos ezt kell, hogy mondjam, de ha apukád így viselkedik, akkor egy szarember. Bízzunk benne, hogy majd megenyhül a szíve, ha megszületik az unokája. Annak nagyon örülök, hogy vannak még ilyen lányok akiknek a pénz csak a sokadik szempont. Sok boldogságot kívánok neked és a párodnak! Remélem a szüleiddel is sikerül majd jóban lennetek.
2008. júl. 2. 02:09
 22/22 anonim válasza:
100%
Szerintem se vagy bajban...5 hónapos terhesen már biztos érzed is a picid mocorgását, sokat gondolsz rá és biztos, hogy szereted. Hiszen a párodat is, ő pedig kettőtökből lett. Nem tudom, miért lennél túl fiatal ehhez (többi válaszok között olvastam) én is 21 vagyok, 3 hónapos a kisfiam, és ő volt életünk legjobb döntése. (bár én férjnél vagyok és saját lakásban élünk) mégis, szerintem mindent meg lehet oldani, legalábbis amit igazán szeretnél.
2008. júl. 5. 09:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!