Mi az, ami miatt mindenképp szakítanál a pároddal?
Ha megcsalna, ha bejelentené, hogy talált egy csajt arra hogy 3asban csináljuk, ha megölne dirket valakit, ha megkínozna egy állatot, megverne engem, vagy ha kiszeretnék belőle.
22/L
a megcsalás és a verés a legsúlyosabb ok úgy látom.
lányok!!
ha teherbe esnétek, és anyagilag megoldható lenne a baba, bár még semelyikőtök sem akarná direkt, de ti hajlandóak lennétek áldozatokat hozni és a srác azt mondja, bár szeret, de ha baba marad, akkor ő valószínűleg lelép,mert nem bírja és nevére sem hajlandó venni a babát, az szerintetek lehet ilyen szakítási ok?
én nem bírom, ha valaki üvöltözik, ordibál.
ha netán valami súlyosabb probléma van, velem akkor se kiabáljon senki. ha komolyabb gondok esetén így reagálna, vagy nem tudna kulturáltan vitatkozni, akkor valószínű kitenném a szűrét. akkor is, ha tiszteletlenül, udvariatlanul viselkedne. vagy, ha nagyon rendetlen, hanyag lenne.
bár nem valószínű, hogy ilyesmiket kellenne megtapasztalnom a jövőben, mert igaz, hogy lakva ismerszik meg a másik, de előtte azért van nálam egy erős szűrő, és ha észreveszem az agressziviásra utaló jeleket, vagy a lakásában járva a mocskot, akkor már nem is foglalkozom vele. ilyen emberrel el sem tudna mélyülni a kapcsolatom, rögtön kiábrándulnék belőle.
ma 13:46
"...ha megkérne, hogy csináljuk hármasban..."
ha megkér, akkor máris szakítanál vele?
akkor szerencsétlen már semmit nem mer kérni, nem meri megmondani, hogy mit szeressen, mert lehet, hogy akkor szakítasz vele? és ha megkérdezni, hogy mit szólnál egy 4-eshez, akkor is azonnal szakítanál? mert kérdezett?
természetesen lehet ok a szakításra, amit írsz, kedves kérdező! abszolút, hiszen ezzel gondolom nagyon megbántana.
de fontos, hogy emiatt ne haragudj rá, hiszen még fiatal, éretlen, meggondolatlan.
és ne mondj a közös gyereketeknek sem rosszat róla később emiatt, az nem lenne fair. inkább támogasd, hogy később jó apa lehessen belőle.
köszi a válaszokat!
azért kérdeztem a kérdésen belül még többet,m azok válasza érdekelt, akik már írtak, és gondoltam egy helyen összeszedve egyszerűbb letudni, mint sok kis kérdést feltenni, ráadásul óránként.
"ha teherbe esnétek, és anyagilag megoldható lenne a baba, bár még semelyikőtök sem akarná direkt, de ti hajlandóak lennétek áldozatokat hozni és a srác azt mondja, bár szeret, de ha baba marad, akkor ő valószínűleg lelép,mert nem bírja és nevére sem hajlandó venni a babát, az szerintetek lehet ilyen szakítási ok?"
Ha anyagilag megoldható lenne a baba, akkor egyedül is felnevelném. Egy ilyen undorító féreg, aki azt mondja, hogy elhagy, ha megtartom, nem méltó arra, hogy velem legyen. Elhagynám, és gyerektartást kérnék tőle. Két ember kell ahhoz is, hogy egy gyerek "becsússzon", ő is ugyanolyan hibás lenne benne.
Aki meg nem vállalja fel a tetteit, az lelkileg gyerek. Én meg nem szoktak gyerekekkel járni...
Én az előző barátommal azért szakítottam mert megcsalt...iszonyúan szenvedtem utána sokáig mert nagyon szerettem, de ezt a dolgot sajnos senkitől nem viselném el, inkább egyedül maradok és szenvedek :( Szóval az egyik kérdésre igen a válasz akkor is szakítanék vele ha utána hiányoznak és szeretném.
Amit írtál babás, hát igen szakító ok...viszont én nem vállalnám be egyedül a babát.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!