Miért szégyen elfogadni más segítségét?
Most egy kérdés alatt olvastam, hogy többször éheztek stb, de mástól nem fogadnának el segítséget.
Illetve egyik osztálytársam mesélte, hogy lakik az asszony a faluban 8 gyerekkel, egyedül neveli őket és átvitték nekik a kinőtt ruhákat. Az asszony úgy dobta ki őket ruhástól ahogy voltak.
Ha valaki önzetlenül felajánlja a segítséget, mikor te már enni sem eszel, akkor nem fogadnád el?
igen, jó érzés olyannak adni aki megérdemli, és emellett még szüksége is van rá. a nagyon közeli barátaimat szívesen támogatom néha ezzel-azzal, de nem várok hálát cserébe. nekem pont elég az, ha látom, h kicsit könnyebb tőle az élete.
nekem ilyen szinten még senki sem segített, igaz nem is szorultam rá, tehát nem tudom milyen lehet átélni az ilyesmit, max sejtéseim vannak.
azt látom, h aki már enni sem tud, az nehezebben fogadja el a segítséget mint az, akinek egy megunt kanapéra van szüksége mástól, h legyen min ülni a nappaliban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!