Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért szégyen elfogadni más...

Miért szégyen elfogadni más segítségét?

Figyelt kérdés

Most egy kérdés alatt olvastam, hogy többször éheztek stb, de mástól nem fogadnának el segítséget.

Illetve egyik osztálytársam mesélte, hogy lakik az asszony a faluban 8 gyerekkel, egyedül neveli őket és átvitték nekik a kinőtt ruhákat. Az asszony úgy dobta ki őket ruhástól ahogy voltak.

Ha valaki önzetlenül felajánlja a segítséget, mikor te már enni sem eszel, akkor nem fogadnád el?

2013. aug. 24. 18:28
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

igen, jó érzés olyannak adni aki megérdemli, és emellett még szüksége is van rá. a nagyon közeli barátaimat szívesen támogatom néha ezzel-azzal, de nem várok hálát cserébe. nekem pont elég az, ha látom, h kicsit könnyebb tőle az élete.

nekem ilyen szinten még senki sem segített, igaz nem is szorultam rá, tehát nem tudom milyen lehet átélni az ilyesmit, max sejtéseim vannak.

azt látom, h aki már enni sem tud, az nehezebben fogadja el a segítséget mint az, akinek egy megunt kanapéra van szüksége mástól, h legyen min ülni a nappaliban.

2013. aug. 25. 00:17
 22/23 anonim ***** válasza:
0%
Azért, mert hülyék és nem is akarnak változtatni, jó ez nekik így. Nekem is volt egy ilyen barátnőm, nagyon hátrányos helyzetben volt, én segíteni akartam neki bekerülni egy jó gimibe azzal, hogy korrepetáltam délutánonként, de úgy sz@rta le az egészet, ahogy van. Ezért nem érdemes segíteni senkin, mert még te fogod megszívni, még te leszel a szemét, aki sárba tiporja a büszkeségét. Hányszor megszívtam már ezzel, te jó ég...
2013. aug. 25. 11:49
 23/23 anonim ***** válasza:
Kitününő tanuló vagy mert különben ne akarj másokat korepetálni...
2013. aug. 25. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!