Néha jogos megütni egy nőt?
Barátnőm szakított a pasijával. Hosszú bonyolult a sztori.
A lényeg, hogy a srác néha megütötte.
De barátnőm nem ezért szakított, sőt őt hagyta ott végül a srác.
A lány szerint jogosan kapta a pofonokat és a kékzöld foltokat, mert vagy hisztizett és azért kapta, vagy pl buliból jöttek haza és a párja olyan részeg volt, hogy járni nem bírt, a lány egy pofonnal próbálta magához téríteni és erre úgy visszaütött a srác, hogy a földre esett.
Én nem tudom...nem úgy van, hogy nőt semmilyen körülmények közt nem ütünk meg? Még,ha megérdemli, provokálja akkor sem?

Igen, ez már valóban pszichológus, vagy inkább pszichiáter kérdése.
Ebben a korban szerintem a hiszti már nem vezethető vissza csupán rosszul nevelt gyerek okára. Egy idő után a hisztis gyerek "kinövi", vagy mindenesetre átalakul a hiszti valami más frusztrációvá.
De nem akarok okoskodni, egy jó szakember erre talál majd megoldást.
A pofozkodással továbbra is vannak fenntartásaim, de egy ilyen helyzetben, be kell valljam, lehet, hogy én is ezt tenném a pasi helyében. De az fontos, hogy nem büntető jelleggel, hanem az akkor jellemző felfokozott idegállapotból való kizökkentés céljából... esetleg. Talán ekkor tényleg használ valamit. De sztem, utána a legkevesebb egy forró ölelés, amikor már megnyugodtak a kedélyek. Ehhez egy normális komoly pasi kell, aki tudja mi a helyzet a lánnyal, s neki van saját önuralma.
Nem egyszerű...
Egyébként az utolsó válaszadó voltam ismét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!