Néha jogos megütni egy nőt?
Barátnőm szakított a pasijával. Hosszú bonyolult a sztori.
A lényeg, hogy a srác néha megütötte.
De barátnőm nem ezért szakított, sőt őt hagyta ott végül a srác.
A lány szerint jogosan kapta a pofonokat és a kékzöld foltokat, mert vagy hisztizett és azért kapta, vagy pl buliból jöttek haza és a párja olyan részeg volt, hogy járni nem bírt, a lány egy pofonnal próbálta magához téríteni és erre úgy visszaütött a srác, hogy a földre esett.
Én nem tudom...nem úgy van, hogy nőt semmilyen körülmények közt nem ütünk meg? Még,ha megérdemli, provokálja akkor sem?
A barátnőd nyilván tudja, hogy a arátja milyen erőszakos aha iszik.Jogos, nem jogos, minek kellett neki elkezdeni pofozkodni egy RÉszegel? Hagyta volna inkább magára, vagy békén! Vag yfőzött volna neki egy Kávét!
Ha józanul veri őt, miből gondolta, hogy majd részegen nem üt vissza?
A barátnőd egyszerűen nem norma, már bocs! És ég ezek után őt hagyták ott? Meg is érdemli!Míg ő meg nem változik, magára fogja vonzani az ilyen erőszakos barmokat, mint az ecet a darazsat!
Figyelj! Lopni se szabad, meg embert ölni sem.
Ez a szabályka nem fogja őt megvédeni.
igen ez érdekes, az előző pasija is verte(az még durvábban)
viszont ez a mostani azt mondta, ő még sosem ütött meg senkit nőt azelőtt...mondjuk olyan szinten agresszív, hogy részegen pl keresi a balhét, meg tud kötözködni, de nőkkel nem erőszakos.
ezért gondolja a barátnőm, hogy akkor biztos ő a hibás, ő provokálta ki, hogy a srác megüsse.
állítólag vannak nők akik kihozzák a párjukból, hogy üsse meg. De nyilván az ilyen nők olyan férfiakkal kezdenek akik hajlamosak is rá. Ezeknek a nőknek kell az önsajnálat, amit ezekkel a verésekkel kapnak meg.
Természetesen a verekedés ettől még nem helyes. És a visszaélés sem.
Én semmiképp nem ütnék meg nőt, suliban is volt annó általánosban, hogy kiscsaj nekem jött, én védekeztem kerülni próbáltam. Ugyanezt megcsinálta egy másik sráccal, az meg jól gyomron rúgta:) Erre nekiállt bőgni, meg hogy ő lány, nem szabad megütni stb. Megérdemelte mondjuk...
Ez olyan hülyeség hogy hiztezett a nő és azért...
Egy felnőtt ember nem szokott hisztizni, azt a kisgyerek cinélja amikor elkezd bömbölni boltban mert nem képes megérteni, hogy miért nem kaphat csokit. Egy felnőtt ember mérges lesz valamiért, vagy nem tetszik neki valami és aezt akarja a másik tudtára adni és veszekszik, de az nem hiszti. Ha meg egy felnőtt mégis hisztizik az inkább nevetséges de nem vált ki haragot egy másik értelmes emberben aki átlátja a helyzetet. Szóval ilyenért, hogy hisztizett nem lehetr megütni.
A másik eset is hülyeség.
Egyébként egy nőt kkor jogos megütni amikor egy férfit is. Kész.
Miért van ennyi hülye nő egyébként? Annyira szánalmasak.
18/L
Igen! A kis hölgynek igaza van:
" egy nőt akkor jogos megütni, amikor egy férfit is. Kész. "
Miért mondogatják ezt a nők
"Nőt nem lehet megütni"
Férfit talán lehet?
Mert nekem rögtön olyan nő jut eszembe, aki mindent véghezvisz, mondván, hogy őt úgysem lehet megütni. S ha mégis odacsapnak, akkor meg nyivákolni kezd. Biztos, hogy a barátnőd is mélyen benne van ebben a buliban. Szakíthatott volna az első alkalom után, ő meg még kék - zöld foltokkal is futott a srác után. Végül nem bírta elverni sem maga mellől, úgy kellett kidobnia.Minek kellett ezt a lánynak megvárnia?Minek mentegette a pasit?
Nekem úgy tűnik, mintha neki ez nagyon is megfelelne.
Ez nem az, mintha egy asszony öt gyerekkel nem bír lépni a brutál férje mellől. Ő szabad akaratából, szórakozásból, szabad idejét töltötte ezzel .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!