Hogy "nevelhetném" spórolásra a szüleimet?
Figyelt kérdés
Hosszú a történet, először is elváltak a szüleim anyukámmal ketten éltünk sokáig, akkoriban jó volt anyu jól keresett és volt pénze, aztán újra férjhez menz és azóta együtt "züllenek". Már kb 5 éve házasok az új férjével, aki minden pénzt elkölt, a fizetése 180 ezer volt + még egyéb keresetei így kb olyan 200-250-et szedett össze havonta, de kb 400-at költenek. Mindent hitelre vesznek 3,5 millás autót, anyunak is vettek egy autót hitelere az 700ezer, meg mindenféle olyan dolgot ami felesleges, 500 ezres ágyneműt, meg ruhákat. Nincs olyan ismerős akitől ne kértek volna kölcsön, meg provident, lakáshitel és egyéb... A pasinak 8 osztálya van, de egy ismerős felvette a vállalkozásához és rábízott mindent, de azt mondta a főnökének, hogy ha nem fizet neki többet akkor keres más munkát, most elment ugyan dolgozni, de 2 hét után ugyan ezt közölte ott is... Anyu most jó fizetést kap, de már akkor elköltötte a fizuját mikor még meg sem kapta. Én már külön élek, de nagyon bánt a helyzet. Félek, hogy mindenüket elviszik, mert az egyik autót már elvitte a bank! Mit tehetnék? Köszi mindenkine, főleg annak aki végig olvasta! :)2009. okt. 30. 08:46
11/11 anonim válasza:
Az a jó, hogy Te teljesen másképp gondolkodol, mint a szüleid! Sok mindent nem tehetsz, hiszen Te,nem vagy ő/k/!Csak éld a saját életed, de arra vigyázz, hogy kezesnek soha ne menj el nekik,se senkinek, már sok ember megjárta emiatt. Én már középkorú vagyok, de teljesen a szüleid ellentéte! Takarékoskodom a kevésből is,és van annyi félretéve ,hogy kitartson egy ideig, ha m.nélküli leszek,vagy más baj ér, pedig nem keresek sokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!