Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy vigasztalnátok, és...

Hogy vigasztalnátok, és tennétek túl magatokat rajta, ha egy nagyobb összegtől, mondjuk 50-100 ezer ft-ot elhagynátok, ellopnák, elbuknátok, nem fizetnének ki, kölcsönadnátok, és nem adnák vissza, stb?

Figyelt kérdés
Aki lazán veszi az életet,annak biztos könnyebb, meg aki künnyelműen szórja, esetleg gazdag,és neki semmi ez a pénz...De hogy dolgozza fel az, aki nehezen emészti meg bántja, rágódik rajta,és megbecsüli apénzt,nem szórja, takarékoskodik,és sokat jelent neki ez az összeg?t i mivel vigasztalnátok, milyen tanácsot adnátok neki?
2009. okt. 30. 07:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Bosszú? Mondjuk az APEH, vagy a Munkaügyi Felügyelet kapna egy fülest, hogy ennél a cégnél érdemes lenne szétnézni...
2009. nov. 3. 20:40
 12/22 anonim ***** válasza:
Engem megloptak, többször is, vendéglátóba dolgoztam, és a kasszából, meg amúgy is. És egyszer az utcán 50 000 forintomat a hátizsákomból, mert fogorvosra kellett volna. Akkor mentem a rendőrségre, de persze hiába. De akkor is azt mondom, ha már muszáj lopni, jobb ha tőlem lopnak, mintha én lopnék.
2009. nov. 3. 21:37
 13/22 anonim ***** válasza:

Az egyik valaszolo irta, hogy az occset agyonvertek es azota nyomorek lett??? Ez igaz??? Ur Isten!

Latod kerdezo, akkor ti meg szerencsesek vagytok.

2009. nov. 4. 00:04
 14/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Hát ez egyszerűen borzasztó,hogy mik történnek a mai világban,sajnálok mindenkit, akit hozzánk hasonlóan ilyen baj ért...Aki írta ,hogy APEH, Munkaügyi felügyeletnél fülest adni,ez hogy működik. ?Mert írták itt, hogy névtelennel nem foglalkoznak,meg aztán beidézhetnek tanúnak,stb...és mi is pórul járhatunk.PL.bosszú,büntetés...
2009. nov. 4. 07:24
 15/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Hááát...sajnos átérzem....nekem "csak" 30.000-rel lóg a volt főnököm, tudom, hogy ezt a pénzt soha nem fogom megkapni. Fizetésem egy része hivatalos volt, másik része, kevésbé. 1-2 hónapig csináltam ezt, inkább felmondtam ( előtte évekig dolgoztam ott, csak új főnököt kaptunk, aki szétdúlt mindent az én "álom-munkahelyemen.....de tényleg). Utolsó nap egy kis pénzt utaltak a kártyámra, a boríték meg elmaradt. Kértem. Kiröhögtek. Elküldtek. Megalázó helyzet volt, hogy azért a pénzért "kuncsorgok" amiért megdolgoztam. És tudom, hogy a mai napig csinálja ezt alkalmazottakkal, hogy a borítékba kevesebbet tesz, szólni nem nagyon mernek neki....

Ellenőrzéssel nem mennétek sokra, az ilyen aljas disznók mindenre fel vannak készülve, személyzet betanítva mit KELL mondani (tudom, én is átsetem ellenőrzésen...) Volt hivatalos beosztás a falon, és volt, ami alapján ténylegesen mentünk dolgozni..... Undorító!!!!!!!!!! És ez csak 1-2 apróság a sok közül.....

És én is bánkódtam, mert nekem az az összeg pl egy havi törlesztő részlet, nekem az sok pénz....neki max. egy vacsora vmelyik étteremben.....

Nahhh, mindegy......ez az egész márciusban történt, de a mai napig nagyon bosszant. TELJESEN megértelek!!!!

2009. nov. 4. 09:53
 16/22 anonim ***** válasza:
00.04-nek és másoknak is. Bizony igaz. Novemberben az árpartra húzták, szinte minden csontját eltörték, a fejét összerugdosták, nem is folytatom. Pedig szuper festő-mázoló volt. Annak idején a Szörényi Levente lakását is ő mázolta. Élő halott azóta.
2009. nov. 4. 16:07
 17/22 anonim ***** válasza:

Ilyenkor mindig eszembe jut a történet, mikor az idős házaspár szomorkodik, hogy elpusztult az egyetlen tehenük, ami a tejet adta. És kiderül, hogy aznap a halál a férfiért jött, és helyette vitte el a tehenet. Nem emlékszem pontosan a történetre, de lényegében ez figyelmeztetés lehet, hogy vigyázni kell, mert nagyot lehet bukni, és ennél többet is lehet veszíteni az életben sajnos.

Én hiszek egyfajta karmában, hogy kiegyenlítődik az ilyen helyzet. Nekem már többször történt. Igaz türelmesnek kellett lennem, és meglepetések értek jók is.

Lehet nem kell olyan könnyen feladni és kicsit erősködni kell a céggel. Az illető cégvezető vagy illetékes -t a leghatásosabb módszerrel újra megkeresni. (blöffölni, hogy hova fordul (ha nem veszélyes), vagy sajnáltatni magát, ami éppen hatásos. Szerintem olyan könnyen nem kell feladni. Én hallottam, hogy ilyenkor belementek abba, hogy a cég által gyártott termékeket adtak pénz helyett, és így intézték el.

2009. nov. 4. 21:55
 18/22 anonim ***** válasza:
HA éppen nem kenyérre kell és van még onnan ahonnan ez jött akkor xard le mert az is lehet hogy jó helyre került..
2009. nov. 4. 23:20
 19/22 anonim ***** válasza:
Amúgy a kérdés elég okor módjára van megfogalmazva mert az elveszíteni az elbukni meg a kölcsön azok teljesen különböző dolgok, az előző hozzászólásom az elhagyásra vonatkozik..
2009. nov. 4. 23:24
 20/22 A kérdező kommentje:
Bocs, de inkább te vagy az ökör,mert nem írtad meg ,csak utólag, hogy mire válaszolsz. Mellesleg,általánosságban kérdeztem, azért soroltam fel több verziót a pénz "elvesztésére"....Amúgy nem fontos válaszolnod, ha nem találod jónak a kérdést, rajtad kívül mindenki felfogta, hogy értem....
2009. nov. 4. 23:32
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!