Hogy vigasztalnátok, és tennétek túl magatokat rajta, ha egy nagyobb összegtől, mondjuk 50-100 ezer ft-ot elhagynátok, ellopnák, elbuknátok, nem fizetnének ki, kölcsönadnátok, és nem adnák vissza, stb?
Az egyik valaszolo irta, hogy az occset agyonvertek es azota nyomorek lett??? Ez igaz??? Ur Isten!
Latod kerdezo, akkor ti meg szerencsesek vagytok.
Szia!
Hááát...sajnos átérzem....nekem "csak" 30.000-rel lóg a volt főnököm, tudom, hogy ezt a pénzt soha nem fogom megkapni. Fizetésem egy része hivatalos volt, másik része, kevésbé. 1-2 hónapig csináltam ezt, inkább felmondtam ( előtte évekig dolgoztam ott, csak új főnököt kaptunk, aki szétdúlt mindent az én "álom-munkahelyemen.....de tényleg). Utolsó nap egy kis pénzt utaltak a kártyámra, a boríték meg elmaradt. Kértem. Kiröhögtek. Elküldtek. Megalázó helyzet volt, hogy azért a pénzért "kuncsorgok" amiért megdolgoztam. És tudom, hogy a mai napig csinálja ezt alkalmazottakkal, hogy a borítékba kevesebbet tesz, szólni nem nagyon mernek neki....
Ellenőrzéssel nem mennétek sokra, az ilyen aljas disznók mindenre fel vannak készülve, személyzet betanítva mit KELL mondani (tudom, én is átsetem ellenőrzésen...) Volt hivatalos beosztás a falon, és volt, ami alapján ténylegesen mentünk dolgozni..... Undorító!!!!!!!!!! És ez csak 1-2 apróság a sok közül.....
És én is bánkódtam, mert nekem az az összeg pl egy havi törlesztő részlet, nekem az sok pénz....neki max. egy vacsora vmelyik étteremben.....
Nahhh, mindegy......ez az egész márciusban történt, de a mai napig nagyon bosszant. TELJESEN megértelek!!!!
Ilyenkor mindig eszembe jut a történet, mikor az idős házaspár szomorkodik, hogy elpusztult az egyetlen tehenük, ami a tejet adta. És kiderül, hogy aznap a halál a férfiért jött, és helyette vitte el a tehenet. Nem emlékszem pontosan a történetre, de lényegében ez figyelmeztetés lehet, hogy vigyázni kell, mert nagyot lehet bukni, és ennél többet is lehet veszíteni az életben sajnos.
Én hiszek egyfajta karmában, hogy kiegyenlítődik az ilyen helyzet. Nekem már többször történt. Igaz türelmesnek kellett lennem, és meglepetések értek jók is.
Lehet nem kell olyan könnyen feladni és kicsit erősködni kell a céggel. Az illető cégvezető vagy illetékes -t a leghatásosabb módszerrel újra megkeresni. (blöffölni, hogy hova fordul (ha nem veszélyes), vagy sajnáltatni magát, ami éppen hatásos. Szerintem olyan könnyen nem kell feladni. Én hallottam, hogy ilyenkor belementek abba, hogy a cég által gyártott termékeket adtak pénz helyett, és így intézték el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!