Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a feleség egy félreértés...

Ha a feleség egy félreértés miatt elköltözik és válással fenyegetőzik, akkor a férj részéről megcsalás, ha lefekszik valakivel?

Figyelt kérdés
Miután kiderült, hogy tévedett és visszaköltözik a feleség, jogosan haragszik a férjére, ha az elmondja?
2013. aug. 21. 15:01
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
Csak azt nem ntudom, hogy hova küldhetném, mert a szüleivel most nincs jóban.
2013. aug. 22. 09:24
 32/36 anonim ***** válasza:
Szerintem ha szakítotok a szülei tárt karokkal fogják fogadni, hiába nincsenek most jóban.
2013. aug. 22. 09:55
 33/36 anonim ***** válasza:
és legalább megszabadul tőled.
2013. aug. 22. 14:02
 34/36 anonim ***** válasza:

Majd megoldja, nem vagy a dadája, sem a tanítója.

Nem csoda, hogy nem tartott férfinak, mert rögtön kompenzáltál és megcsaltad.

2013. aug. 22. 17:08
 35/36 A kérdező kommentje:
Mit rögtön? Négy hónapig felém sem nézett.
2013. aug. 22. 18:32
 36/36 A kérdező kommentje:

Kiderült, hogy a négy hónap alatt neki is volt valakije. Én nem hisztiztem, mert akkor nem voltunk egy pár, egyedül miatta és ezt most már ő is belátja, így most már békében tölthetjük az ünnepeket.

Apuka meg majdnem megúszta két év felfüggesztettel, de adócsalás miatt "sajnos" le kell töltenie.

2013. dec. 22. 13:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!