Ha a feleség egy félreértés miatt elköltözik és válással fenyegetőzik, akkor a férj részéről megcsalás, ha lefekszik valakivel?
Figyelt kérdés
Miután kiderült, hogy tévedett és visszaköltözik a feleség, jogosan haragszik a férjére, ha az elmondja?2013. aug. 21. 15:01
21/36 A kérdező kommentje:
Hát akkor így jártunk. A lényeg az, hogy ha ő hitt volna nekem, akkor semmi baj nem lenne.
Én jelenleg azért tartom magam hülyének, hogy visszaengedtem a hűtlensége után.
2013. aug. 21. 17:34
22/36 anonim válasza:
Mind a ketten tetves nyomorékok vagytok.
23/36 anonim válasza:
De hiszen Te voltál a hűtlen !!!
24/36 A kérdező kommentje:
Mert ahoz nem hűség kell, hogy kiálljunk a párunk mellett?
2013. aug. 21. 18:37
25/36 anonim válasza:
De igen. Viszont nem a félredugás a megoldás. Kicsinyes bosszú és innen már nincs visszaút.
26/36 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy jó is így, már nagyon ellaposodott a kapcsolatunk.
2013. aug. 21. 19:10
27/36 anonim válasza:
Mondom én, hogy ez csak ürügy volt, hogy az asszonyra háríts mindent!
28/36 anonim válasza:
A hozzászólásaidból ítélve nem csoda, hogy az apjában jobban bízott az asszony.
29/36 A kérdező kommentje:
Ürügy volt, de jól jártam.
2013. aug. 22. 07:12
30/36 anonim válasza:
Nem, az asszony járt jól. Én nem hiszek neked, ilyen stílus és tettek után semmin sem csodálkoznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!