Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a feleség egy félreértés...

Ha a feleség egy félreértés miatt elköltözik és válással fenyegetőzik, akkor a férj részéről megcsalás, ha lefekszik valakivel?

Figyelt kérdés
Miután kiderült, hogy tévedett és visszaköltözik a feleség, jogosan haragszik a férjére, ha az elmondja?
2013. aug. 21. 15:01
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
20%

Látszik, hogy a válaszolók többsége nő, és beszűkült gondolkodású!

Én is nő vagyok, és feleség.

De semmilyen félreértés miatt nem hagynám el a férjemet, hanem tisztáznám a félreértést, nem később jönnék rá, hogy nem volt igazam.! Itt nem a férjnek kellett volna lépni, hanem a feleségnek. Ő szegte meg a "jóban-rosszban együtt" esküjét. A férj honnan sejthette volna, hogy rájön a tévedésére és vissza megy a férjéhez?

Joggal hihette függetlennek magát, és az asszony haragja ebben az esetben nem jogos.

De ha a feleség ilyen, akkor okosabb, ha elválsz tőle. Bármikor megteheti ezt még egyszer.

2013. aug. 21. 15:33
 12/36 anonim ***** válasza:
64%
Mekkora egy undorító féreg vagy! BÜNTETÉS?! Mi vagy te óvónő? A feleséged meg kisgyerek hogy büntetni kell?! Hánynom kell...
2013. aug. 21. 15:34
 13/36 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem itt már komolyabb gondok is vannak, mint megbüntetni érte. Nem a megcsalás a főbb probléma. Nagyon gáz hogy nem hitt neked, én már csak ezért is lezárnám a kapcsolatot, főleg még a tanúskodás rátesz+ költözés. Szerintem a kiírt kérdéseden kár gondolkodni, mert kár ezt az egészet folytatni. Benned mindig ott lenne a tüske hogy nem állt ki melletted, most is ott van, te magad írtad le a megbüntetni. Ez később sem változna.A feleségednek ismernie kellett mindkettőtöket ,tudnia kellett mennyire megy el az apja ilyen téren, tudnia kellett volna hogy nem teszel ilyet. Szóval nem is ismer.
2013. aug. 21. 15:53
 14/36 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy, hogy azt hazudta, hogy megverted az apját, vagy csak azt mondta a bíróságon, hogy utálod az apját. Mert hogy utálod, gondolom az tény.

Hibázott, mert hitt az apjának, ez is tény.

Ez a büntetés dolog nekem kissé olyan, hogy két célt szolgált. Lakoljon az asszony, de azért nekem már dughatnékom van, miért ne kötném össze a kellemest a hasznossal ?! Mindenképpen aljas lépés.

2013. aug. 21. 15:59
 15/36 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom, a feleséged életében fontos vagy te és fontos az apukája. Az apja becsapta, ő hitt neki. Nem lehetett könnyű helyzetben, mikor döntenie kellett, melyikőtöknek hisz és hibás döntést hozott valamiért.

Biztos fáj, hogy nem alapból neked hitt. De ezt vagy tisztázni kell nagyon őszintén és együtt megpróbálni túllépni rajta, vagy ha megbocsáthatatlannak érzed és nem tudsz rajta túllépni, akkor külön folytatni tovább.

Ellenben te fogtad magad és megbosszultad azzal, hogy lefeküdtél valaki mással. Ez gyerekes. Nem így kellett volna lerendezni.

Én, így külső szemlélőként azt mondanám, be kellene fejeznetek ezt a kapcsolatot, mert úgy néz ki, képtelenek vagytok felelős, felnőtt ember módjára viselkedni. Azt kell mondanom, főleg te. Nem vitatom, a feleséged nagyot és súlyosan tévedett, de te nem tévedtél, hanem tudatosan tetted, amit tettél.

2013. aug. 21. 16:12
 16/36 anonim ***** válasza:
100%

Büntetés? Mi van? Mi az, hogy te ezzel bünteted, mert nem bízott meg benned? Ez piti bosszú és nem büntetés!

Büntetés a szobafogság... de mivel a nejed nem gyerek így értelme sincs!

A nagyon okos nő válaszolónak pedig: nem az veri a biztosítékot, hogy a pasi függetlennek hitte magát és k..rt egyet, hanem hogy ezt büntetésnek szánta... Óriási különbség! Kíváncsi lennék a te arcodra, ha egy félreértést így büntetne a férjed!

2013. aug. 21. 16:18
 17/36 A kérdező kommentje:

Az volt a büntetés, hogy elmondtam.

Maga az eset nem volt megtervezve, de jó volt és nem bántam meg, mert nem tudhattam, hogy visszajön.

2013. aug. 21. 16:45
 18/36 anonim ***** válasza:
100%
Mit ne mondjak. Kellemes, laza kis partner lehetsz a házasságodban, pont mint egy büntetőbíró. Lehet, hogy mégiscsak jól kiismert az apósod ?
2013. aug. 21. 16:56
 19/36 anonim ***** válasza:
82%

Tök világos, hogy meg sem akartad már a kapcsolatot menteni...

most, hogy adott okot az asszony kihasználtad, így majd ő lesz a hibás, te pedig tiszta lappal kezdhetsz új életet!

Ez volt a célod! Elérted! Gratulálok!

Tudod mindenki tévedhet! Annyira magabiztos vagy, de még az is előfordulhat, hogy később te jössz rá, hogy hibáztál...

2013. aug. 21. 16:56
 20/36 anonim ***** válasza:
80%

Mekkora balfék a feleséged, hogy visszament. Remélem majd az őrészéről is lesz egy-két bosszúdugás, hogy jobban érezze magát.

( Apósod meg biztos azért próbált bemártani, mert egy normális férjet képzelt el a lánya mellé )

2013. aug. 21. 17:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!