Nálatok a családban milyen a mentalitás? Vesztek fel hitelt hiteleket vagy nagyon ellene vagytok? Van akár folyoszámlahiteletek? Miihez vezethet az ha egy csaladban az egyik fél hitelt hitelre halmoz a masik meg hitelellenes csaldbol szarmazik?
Mi vettünk fel hitelt, bár nagyon hitel ellenesek vagyunk, de kellett ahhoz, hogy megtudjuk venni a saját házunkat! Kerekítve 15.000 Ft fizetünk havonta (forint alapu hitel), ami szerintem nem sok. Ez azaz összeg amit bármikor kitudunk fizetni!
Egyrészt jó dolog a hitel, de manapság sokan hegyire-hátára veszik fel és csodálkoznak, hogy nem tudják fizetni.... csak olyat és annyit szabad felvenni amit biztosan kitud fizetni az ember!
nálunk a családban sosem volt divat a hitel, mindenért megdolgoztunk előre, és aztán vettük meg.
az utóbbi években egyedül telefont vettem részletre, de az kamatmentes, és egyébként is szükségem volt egy nagyobb tudású készülékre. tudtam mit vállalok be, havi 5 rugó még nem a világ.
a páromnak van diákhitele, nem tudom hogy áll vele, de nem szokott miatta panaszkodni. a fizuja korrekt, nem kell centizgetni, normális életszínvonalon élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!