Szerintetek nyomozzak utána a dolgoknak?
igen ha kártyán volt akkor van esély.
nekem is megvannak videóim elöbbi nőimről.
csak nekem van eszem s privát youtube feltöltésen tárolom.
igy nem derül ki.
régi, vége de mégiscsak valamikor sokat jelentettek nekem.
időnként egyiket másikat megnézem amikor magamban vagyok s visszaemlékezem.
a párom nem tud róla de szerintem ebben még semmi rossz nincs.
ha véletlenül kiderül akkor majd megmondom neki hogy ha szakit emiatt akkor a róla készült videók is oda kerülnek s majd őt is megnézem ujra idönként hátra levő életemben.
ha ez neki jó hát akkor tegye, de akkor nem is ér sokat a kapcsolat ha emiatt szakit.
mindenkinek joga van a saját multjára emlékezni s ezt senkinek sincs joga elvennie tőle.
Minek küldözgetne egy régi szexvideót az exéről és vele mikor annak x ideje vége? Én is gyanakodnék, pedig nem vagyok féltékeny. Akkor sem voltam mikor a párom és a barátnőm egy szobában játszottak a gépen. 1: Messze lakik a bnőm csak 2 napra jött fel. 2: Miért előttem játszanának egymás mellet ülve, mikor tudják otthon vagyok?
Azért csak figyelj! Légy résen!
megértem az érzéseidet.
mesélek neked két emberről:
egyik felszállt egy buszra a másik hazament gyalog.
az első miközben ment, a busz felrobbant.
a másodikat megtámadták megverték kirabolták.
azóta az első gyalog jár éjszaka haza a sötétben s így érzi magát biztonságban.
a második busszal. fél egyedül menni az utcán.
ezzel arra akarok rávilágítani hogy eddig ugyanígy megvolt a veszélye annak hogy megcsal és ezután is ugyanúgy meglesz.
csak lett egy élményed s emiatt jobban félsz ettől mint eddig. és mint mástól. ha kiraboltak volna akkor most attól félnél.
ez az élmény kicsit gyanús.
de ha nagyon gondosan vigyázott volna s ez nem történt volna meg akkor is ugyanígy ott lenne az a letörölt videó csak nem tudnál róla.
szerintem ne a videóval foglalkozz.
hanem egyéb jeleket figyelj jobban.
pl. fontos e neki az ami csak neked fontos.
vagy azokról lebeszélni próbál s csak az a fontos neki ami neki fontos?
ilyesmi pl. pontosabban elárulja hogy mennyire vagy fontos neki mint egy mobilon felejtett videó.
akkor mi a gond?
amugy...
még abban se lehetsz biztos hogy idővel te nem hagyod el őt.
benne meg még ennyire se.
Én mit tennék?...
1./ Eszembe sem jutna kutatni a párom/férjem telefonjában, táskájában, zsebeiben, fiókjaiban...
Tessék tiszteletben tartani a másik ember cuccait!!!...
2./ Ha mégis - véletlenül - megnéztél egy ilyen videót vagy képet, nincs jogod hozzá, hogy a párod/férjed által törölt felvételt programmal visszaállítsd, tessék beletörődni, hogy ki lett törölve... (Amúgy sincs hozzá semmi közöd!)...
3./ Ha "alapvetően megbízol" a párodban/férjedben, akkor mit keresgélsz a mobiljában?!... Miért vonod felelősségre?...
Csak szólok : a kapcsolatod napjai meg vannak számlálva, elkezdhetsz pakolni a bőröndödbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!