Segítség bajban vagyok! A szüleimet már nem bírom szivesen öngyilkos lennék de tudom. Nem ér semmit. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A szüleim nem foglalkoznak velem! Nemis néznek rám nem mehetek sehova még sétálni se minden baj! 13 éves vagyok de bánom azt is hogy megszülettem! Szivesen elköltöznék magyarországra: debrecenbe ahol: kereszt anyám, apám, 2 unoka tesóm él de félek nehéz lenne hogy a terhükre lennék. Már gondolkoztam sokat hogy jó legyen de sehogyse sikerül. Elköltöznék de nincs hova! Nevelö szülökhöz meg nem lenne könyü menni mert én romániábalakok: nagyvárad . Mindig szeretem ha egyedül vagyok mert addigis szórakozhatok és nem a szájukat hallom. Apámat minden érdekli csak én nem és egyfeszt ver! Pedig jó gyerek vagyok és próbálok jobb is lenni. Anyám naphoszat a facebook elött ül és nem érdekli semmi és persze ö is ver és elvesz tölem mindent. A testvérem aki 25 éves nem él nálunk hanem a barátjánál de szokot jönni sokszor hozzánk. A tesómmal jól érzem magam rendes kedves és szerintem nála jobb tesó nincs amúgy lány. Ö mindig megért engem és meghalgat! Mjt tegyek???? Már nincs ötletem a szomszédom szerint addig jó amíg vannak szüleid de szerintem nem! Elöre kösz a válaszokat:)2013. aug. 14. 00:00
31/34 anonim 

válasza:

Első te akkora paraszt vagy!
Sajnálom hogy ilyen a családod!:( szerintem azért próbälj beszélni a tesoddal, ha nem tud segíteni, látlelet, hátha a román rendőrök rendesebbek!
Kitartás!:)
32/34 anonim 

válasza:

Nekem 2idegosszeroppanasom volt 15evesen anyam miatt. Eltiltott apamtol is csak titokba tudtam talalkozni vele...masodik idegosszeroppanaskor megprobaltam megolni magam de csak aludtam par orat...szerencsere...rajottem h nem er annyit...megvartam mig betoltottem 18at azota szabadidombe apamnal voltam mostpedig 19.szulinapom elott parnappal leerettsegiztem azota itt lakok apammal es minden jobb...rendorokhoz en hiaba mentem pedig volt h 16evesen kutyastol kivagott december 24alkalmabol, egy nagyonjo baratom fogadott be nala voltam masnapig, keresztanyam beszelte ra h hazaengedjen...felole ottfagyhattam olna meg a hoba...szal n
33/34 anonim 

válasza:

Bocsi vege lemaradt. Csak annyit tudok tanacsolni h sz*rd le oket...v ha van csaladsegito akkor oda esetleg elmehetsz..
34/34 anonim 

válasza:

De jegyezd meg senki nem er annyit h veget vess az eletednek, foleg akkor nem ha ilyen kocsogok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!