Segítség bajban vagyok! A szüleimet már nem bírom szivesen öngyilkos lennék de tudom. Nem ér semmit. Mit tegyek?
"Szerintem csak kamaszok vagytok. Én is
ilyen voltam 13-17 évesen. Túlélitek :D "
- valószínű hogy csak kitalálta nem? Gondolom ha nem úgy bánnának vele ahogy, akkor nem akarna tőlük menekülni!
- én szerintem kérdezd meg a rokonaid, ha tényleg ilyen súlyos a helyzet vesztenivalód nincs és még lehet bele is mennek.
"Szerintem csak kamaszok vagytok. Én is
ilyen voltam 13-17 évesen. Túlélitek :D "
- valószínű hogy csak kitalálta nem? Gondolom ha nem úgy bánnának vele ahogy, akkor nem akarna tőlük menekülni!
- én szerintem kérdezd meg a rokonaid, ha tényleg ilyen súlyos a helyzet vesztenivalód nincs és még lehet bele is mennek."
Engem konkrétan nadrágszíjjal vert az apám okkal, ok nélkül. Alkoholista volt... és én is kibírtam, mert nem volt más választásom.
Szerbusz!
Látom,gy problémával vagy ezen ez oldalon,és eddig a sok okostojás annyit mondott,hogy kamasz vagy!Mivel kiírtad mennyi idős vagy,hát kiszarták a spanyolviaszt!
Nem tudom,milyen helyzetben vagy,biztos nem könnyű,láttam a leveleidből!
Kibírtál 13 évet,le a kalappal!Már csak pár év és szakmád is van,nagykorú is vagy!ezt bírd ki légyszí!Az is feladat:várni(akár a jobbra).
Drukkolok Neked,csináld végig,szép az élet,(Hidd el sok rosszat láttam)
Szerbusz!
Igazából nem Neked írok,hanem a sok "hozzáértőnek"!Kedves párom ugyanilyen problémákkal küzdött,szintügy nekem is voltak otthonról hozott problémáim.Ti most azért írtok,hogy segítsetek a kérdezőnek?Mert nem úgy tünik!!!
Kedves kérdező!
Tarts ki lesz még jobb!
Mi sem hittünk benne és egyszer csak jobb lett.
Anyámat,ha nem is tagadom meg,de megvetem.Testvéreimmel már nem akarok beszélni,stb...Viszont boldog családapa vagyok és nekem az a feladatom,hogy amit én átéltem,azt a kicsi fiam még csak meg se érezze!
Nem biztos,hogy a játszótéren a fiam a legszebb,De ő nevet és ugrál a legtöbbet!Megéret élnem,nem adtuk fel!
A verés NAGYON NAGY BAJ, és sokszor hagy maradandó sérülést a lélekben. Nem lesz az ember már többé olyan természetes elégedett felnőtt. mint amilyen akkor lehetne, ha verés nélkül nő fel.
Igen, jó ötlet, ha megkérdezed a rokonaidat, akire gondolsz.
Ha van olyan rokonod, aki fogad Téged, akkor a gyámhatóság majd ott helyez el Téged. Legalábbis itt Magyarországon ez így megy. Elsősorban rokonnál próbálják elhelyezni azokat a gyerekeket,akiket a "szüleik" vernek.
Adok egy ingyenes telefonszámot. legalábbis itt Magyarországon ingyenes.
Itt névtelenül beszélhetsz, be sem kell mutatkoznod. Meg van e-mail cím is, levelet is írhatsz ide. Itt szakemberek vannak, akik gyerekekkel foglalkoznak. Velük tudsz beszélgetni ezekről a dolgokról. meg akármilyen témáról. A gyámhatóság-témát is megkérdezheted, hogy hogy is mennek ezek a dolgok.
Nyilván ha vernek otthon, akkor ezek nem igazi szülők, valahogy el kellene kerülnöd onnan. Tehát segítséget kell kérned, azért gondoltam, hogy jó, ha tudsz felnőttekkel beszélgetni, akik ehhez a témához értenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!