Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Segítség bajban vagyok! A...

Segítség bajban vagyok! A szüleimet már nem bírom szivesen öngyilkos lennék de tudom. Nem ér semmit. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A szüleim nem foglalkoznak velem! Nemis néznek rám nem mehetek sehova még sétálni se minden baj! 13 éves vagyok de bánom azt is hogy megszülettem! Szivesen elköltöznék magyarországra: debrecenbe ahol: kereszt anyám, apám, 2 unoka tesóm él de félek nehéz lenne hogy a terhükre lennék. Már gondolkoztam sokat hogy jó legyen de sehogyse sikerül. Elköltöznék de nincs hova! Nevelö szülökhöz meg nem lenne könyü menni mert én romániábalakok: nagyvárad . Mindig szeretem ha egyedül vagyok mert addigis szórakozhatok és nem a szájukat hallom. Apámat minden érdekli csak én nem és egyfeszt ver! Pedig jó gyerek vagyok és próbálok jobb is lenni. Anyám naphoszat a facebook elött ül és nem érdekli semmi és persze ö is ver és elvesz tölem mindent. A testvérem aki 25 éves nem él nálunk hanem a barátjánál de szokot jönni sokszor hozzánk. A tesómmal jól érzem magam rendes kedves és szerintem nála jobb tesó nincs amúgy lány. Ö mindig megért engem és meghalgat! Mjt tegyek???? Már nincs ötletem a szomszédom szerint addig jó amíg vannak szüleid de szerintem nem! Elöre kösz a válaszokat:)
2013. aug. 14. 00:00
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
(Bocsánat, Előző alatt a 03:21 Válaszolót értettem)
2013. aug. 14. 03:31
 22/34 anonim válasza:

13-14 évesen pont ugyanezeket mondtam.Most, hogy visszaemlékszem idősebb fejjel (17-18) már teljesen megbántam amiket mondtam.Sokszor elakartam költözni is.

Te 13 éves vagy, most azt hiszed mindenki ellened van és hercegnőként kéne veled bánni.Ez rendben is van igazából, sokmindenkinél így volt,van.De szerintem a szüleid etetnek, ruháznak, nem te vagy náluk a cseléd stbstb. Mindenre okuk lehet, te meg máshogy veszed le.Kicsi vagy és 2 dolgod van: tanulás és anyunak segítés.

Mellesleg ülj le anyukádékkal és beszélj velük ha annyira szörnyű a helyzet.

Remélem minden jóra fordul:)

2013. aug. 14. 03:31
 23/34 anonim válasza:

Ja és én is kaptam nevelő célzatú pofonokat.Úgy védik a gyerekeket.Régen egy körmös normálisnak számított ma meg hozzáérnek a gyerekhez és már szalad hogy verik:D

És szerintem egy két pofon, elseggelés oké.Talán ha így lenne nem lenne ma ennyi p-csa 13-15 évesen részegen fetrengve este vagy r-bancosan sétálgatva.

Durvább veréssel én sem értek egyet.

2013. aug. 14. 03:36
 24/34 anonim válasza:
hercegként* haha, bocsi most láttam a neved:D
2013. aug. 14. 03:39
 25/34 anonim ***** válasza:

Meg még egyet tudok, hogy az előbb említett Kék VOnal telefonvonalon kívül még kikkel lehet névtelenül beszélni, hogy mit is lehet tenni ha verik az embert otthon

:

[link]

ide telefonálhatsz is, emailt is írhatsz, felnőttek veszik fel, ők is főleg Hozzád hasonló sorsú vert gyerekekkel foglalkoznak, tehát jobban értenek hozzá, mint én.

Azért írom, mert én sajnos nem tudom, hogy mennek az ilyen ügyek. Biztosan az lenne jó, ha segítséget kapnál.

2013. aug. 14. 03:39
 26/34 Salx Narval ***** válasza:
Kedves 24 válaszadó, te nagyon nagy tévedésben vagy, ha azt hiszed, hogy ezek a gyerekek a verés hiányától lettek kezelhetetlenek. A törődés hiánya és az otthon látott viselkedési forma miatt viselkednek így. Hidd el a többségüket gyakran el is verték otthon és valószínűleg ezzel be is fejeződött a nevelésük.
2013. aug. 14. 04:23
 27/34 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Nagyon jól meg tudlak érteni. Én is ennyi idősen hasonló cipőben jártam. Sőt nálam fiatalabb korban kezdődtek a gondok. 9 évesen született egy kistesóm, akit szinte én és a 10 éves nővérem neveltünk fel mert anyám és apám minden egyes nap még hétköznap is az ájulásig itták magukat, kocsmába jártak játékgépezni sokszor mi is ott voltunk velük. Egyszerűen egy rémálom volt a fiatal kamasz és később a fiatal felnőtt életem. Én szerencsémre 17 évesen megismerkedtem a mostani párommal, leérettségiztem és utána leléptem. Összeköltöztünk és azóta együtt vagyunk. dolgozunk gyereket nevelünk. Ne add fel, tudom mennyire rossz mikor mindenért téged okolnak, mikor megcsinálod azt a feladatot ami pl az anyád dolga lenne, és még hálát sem kapsz érte. Kitartás néhány év és otthagyhatod őket. Ha annyira rossz hogy nem tudsz várni kérdezd meg a rokonaidat. de azt is felvethetnéd hogy Debrecenbe szeretnél iskolába járni. és ezért akarsz mindenáron odaköltözni. Kitartás!!!! Drukkolok neked hogy ne legyen semmi baj veled!
2013. aug. 14. 06:28
 28/34 anonim ***** válasza:
Biztos én értek félre valamit, de hogy a fenébe ver minden nap az apád, ha apád Debrecenben él, Te pedig Nagyváradon???
2013. aug. 14. 07:05
 29/34 Salx Narval ***** válasza:
A keresztszülők élnek nálunk.
2013. aug. 14. 09:49
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
Nagyváradi pszichológus vagyok, ha gondolod írj privátot és meglátjuk miben tudok neked segíteni. Természetesen ingyen.
2013. aug. 14. 09:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!