Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek ha a párotok...

Ti mit tennétek ha a párotok több ember előtt fütyülne nektek mint a kutyának?

Figyelt kérdés
Este ha kint vagyok sosem a nevemen hív, hogy menjek be hanem fütyül.
2013. aug. 13. 11:29
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
85%
Az is számít miért hív. Például ha az orvosod érdeklődik telefonon, hogy meggyógyult már-e a hüvelygombád, szerintem jobb, ha fütyül.
2013. aug. 13. 12:24
 22/29 anonim ***** válasza:

12:24

:):):)

2013. aug. 13. 12:31
 23/29 anonim ***** válasza:
76%
nem reagálnék rá
 24/29 anonim ***** válasza:
68%

21

Ez elég sánta példa, mert a férjjel eleve nem konzutálhat a doki, és nem is kell, mert elég csak odahívni a telefonhoz, akárki az és akármiről van szó. Emiatt még nem kell füttyögni. Értem én, hogy mit akarsz mondani vele, de mindig van más mód, csak nem gondolnak vele, itt ez a baj.

25/29 anonim ***** válasza:
72%

Nem kell az orvosnak elmondania miért keresi, mivel a férje, valószínűleg kitalálja miért. És nem csak telefon miatt fütyülhet, hanem bármi más miatt is.

Na meg az is lehet, hogy ordít előtte, nem hallja meg a kérdező, és elkezd fütyülni, mivel annak sokkal erősebb hangja van.

Amúgy is tök egyszerű megállapítani, hogy megalázás céljából fütyül-e, mert lehet látni és hallani a stílusán, vagy ha minden ok nélkül hívja be a kérdezőt.

2013. aug. 13. 12:54
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Csattanós válasz: "Tán rigó b...ta az anyádat?"

(Apukám mondta ezt mindig)

2013. aug. 13. 13:52
 27/29 anonim ***** válasza:
nálunk van egy füttyjel, de nem helyettesíti a nevünket. amikor hazaér és kiszáll a kocsiból mindig fütyül párat hátha kint vagyok az erkélyen :) visszajelzek neki, ez egyfajta üdvözlés :)
2013. aug. 13. 13:53
 28/29 anonim ***** válasza:
73%

Sajnos én is fütyülök a családtagoknak, ha basznak rá reagálni, ha szólok... Háttal áll, én szólok, hogy "marika!", jó így? Erre csak annyit kapok, hogy jó... természetesen nem jó, és már sok ilyen dolog volt, hogy "elrontottam", szóval azóta, ha nem figyel elsőre, másodjára fütyülök, arra oda néz, és mondja is, hogy még mit kell tennem, hogy ne rontsam el a dolgokat. Ez lehet primitív dolog is, de én csupán a figyelemfelkeltő jellege miatt fütyülök, akkor hamarabb figyelnek... :D

Meg ha boltba vagyok, nem ordibálom át az egész tesco-t, hogy héééééééééé!, hanem egy pici, cuki füttyentés, és máris néz a környék, akiből jó esetben a rokon is észre vesz... :D (tényleg nem hangosan, csak olyan selypítősen :D)

2013. aug. 13. 14:47
 29/29 anonim ***** válasza:

Ez kész. :)))

Szerintem fütyülj neki vissza. És egy idő után kialakulnának köztetek ilyen füttykódok, mint a madaraknál. :)))))

2013. aug. 14. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!