Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek ha a párotok...

Ti mit tennétek ha a párotok több ember előtt fütyülne nektek mint a kutyának?

Figyelt kérdés
Este ha kint vagyok sosem a nevemen hív, hogy menjek be hanem fütyül.
2013. aug. 13. 11:29
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
40%
Elköltöznék. Fütyülgessen az anyjának.
2013. aug. 13. 11:42
 12/29 anonim ***** válasza:
48%
Ha messziről csinálja ezt, akkor tényleg semmi baj nincs ezzel, jobb mintha ordibálna, mint a fába szorult féreg.
2013. aug. 13. 11:43
 13/29 anonim ***** válasza:
43%
Használhatna kürtöt, kis harangot, vagy sípot.
2013. aug. 13. 11:52
 14/29 anonim ***** válasza:
87%
Igen, Scythian. Továbbá jódlizhatna és a havasi kürt is nagyon jó, ha társa messze legelészik.
2013. aug. 13. 11:59
 15/29 anonim ***** válasza:
83%

persze meg mobilon telefonáljon az udvarról a konyhára, mikor nyakig úszik teszemazt a motorolajban, szívecském, hoznál egy pohár szódát mert itt gebedek meg?

jóvan, elég bunkó dolog, engem pl nem sért, de ha igen, akkor meg tegyél ellene. Miért vagy ekkora rakás szerencsétlenség.

És akkor mindig nekem mondják, hogy mekkora a pofám. Pedig inkább vagyok nagypofájú, mint olyan, akinek azt mondják pisz-pisz Bodri.

16/29 anonim ***** válasza:
49%
Ez kemény. Ilyet még nem is hallottam.
 17/29 anonim ***** válasza:
88%

Tudsz mit tenni, ugyanis a szelektív hallás viszonylag hamar kialakul az emberben, és nagyjából életünk végéig megmarad. Tehát, ha fütyül, óbégat utánad, egyszerűen nem kell meghallani, és akkor van a férjednek feltehetően két szép lába, majd azokat mozgósítja, odakutyagol hozzád és elugatja, mit akar épp tőled. Ha fütyül és te ugrasz, azzal belőled csinál hülyét, ellenben ha ordibál és már lila a feje, hogy nem hallod, végre magát is blamálja kicsit.

Én ezt tenném, mi az, hogy nem tudsz semmit tenni? Nem akarsz semmit tenni, az úgy inkább igaz.

2013. aug. 13. 12:04
 18/29 anonim ***** válasza:
85%

Mindenkivel azt lehet megtenni amit hagy, ha ezt eltűröd egyre többet fog megengedni magának veled szemben!

Ha tisztelne a neveden szólítana nem fütyülgetne. Ha meg olyan messze vagy hogy ordítani kéne akkor meg egyszerű: várja meg, míg befejezed a dolgod és bemész, vagy menjen utánad. Már alapból az hogy hha valakitől akarok valamit nem ordítok oda messzíről hogy jöjjön, hanem én megyek oda elmondani.

2013. aug. 13. 12:05
 19/29 anonim ***** válasza:
58%
Facepalm. Hogy miken tudnak problémázni az emberek....
2013. aug. 13. 12:09
 20/29 anonim ***** válasza:

:):):)En sem hallottam még ilyet, viszont te merre tartózkodsz, ha a neveden hivna pl. meghallanád?

Nem, nem én nem reagálnék erre a cselekvésére,sõt még messzebb elmennék, hogy a torkát is kifütyülje.

2013. aug. 13. 12:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!