Miért nekem kellene ápolnom az apósomat? Annyira rossz lennék, amiért nem akarom befogadni?
Figyelt kérdés
Apósom megbetegedett és nem tudja ellátni magát. Anyósom dolgozik és nincs ideje őt ellátni, ezért a férjemmel megbeszélték, hogy majd hozzánk fog költözni és én ápolom, mert úgyis otthon vagyok a gyerekekkel. Mikor ezt így elmondták, megmondtam nekik, hogy szó sem lehet róla. Most én vagyok a rossz, amiért nemet mondtam. Nem is értem hogy gondolták ezt. Segítünk nekik épp eleget, ezt most a többi gyereküknek kellene megoldani.2013. aug. 12. 18:39
21/23 anonim válasza:
na na na!!!
Anyuka fogadott neki olyat, hogy jóban-rosszban, és nem Te!
Nehogy belemenj!
Egész egyszerűen nem a te gondod!!!
A férjed meg jobban tenné, ha szépen elgondolkozna, hogy ezt hogy képzelte...
22/23 anonim válasza:
3 gyerekkel van otthon a kérdező (3 éves és két másfél éves).
Mielőtt ezt eldöntötte a férjed és az anyósod,előbb téged és a szüleidet kellett volna megkérdezni,hisz neked meló,szüleid háza.
Én nem vállalnám,hisz még csak orvoshoz se ment.
Menjen orvoshoz,majd azok meggyógyitják.
23/23 anonim válasza:
Tényleg! Egy kicsi és egy pici ikerpár! Drága kérdező, nehogy belemenjél bármibe is!Remélem megmutatod a férjednek, hogy mindenkit felháborít Anyósod viselkedése, még akkor is, ha ő /a férjed/ vakon hisz benne! Sajnálatos, hogy nem a gyerekei és családja nyugalmát és békességét nézi, hanem a kedves édesanyja pofátlan kérését. Mindennek van határa! Egyik gyerekére sem sózhatja rá a férjét (aki még csak orvoshoz sem hajlandó menni!!)Hagyja ott a munkáját, vagy fogadjon ápolót mellé!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!