Elhagynád a férjed az anyagi helyzetetek miatt egy anyagi biztonságot nyujtoért?
Figyelt kérdés
(öszintén irjatok)2009. okt. 27. 14:50
21/25 anonim válasza:
Amíg a szeretet és a szerelem megvan köztünk, biztos nem hagynám el.
22/25 anonim válasza:
inkább ülj le a férjeddel beszélni. hmmm?
23/25 anonim válasza:
Hát az én pasim (még nem a férjem, de 3 éve élünk együtt) is anyuci pici fia. Bár nem az annyukát pénzeli, hanem a tesóját aki meg tökre élvezi, hogy van valaki akit lehet ugráltatni. Tisztában vagyok vele, hogy nem én vagyok neki az első és ha nővérke csettint ő ugrik. Csak azért vagyok még vele, mert szeretem, nagyon nehéz így, de amíg szeretem addig küzdök és bízom benne, hogy változik. Sokat beszélgettem vele, sokszor elmondtam mit érzek. Egy kicsit már változott, ezért is nem mondtam le róla. Nehéz, de tudom ,hogy ha elhagynám az mégrosszabb lenne, és jobban fájna, mert szeretem.
24/25 anonim válasza:
Ez az anyuci pici fia helyzet ismerős... Sajnos az a baj, hogy amíg az ember nagyon szerelmes meg a kapcsolat elején van, addig el tudja nézni ezeket a dologokat, de amikor már nem olyan erősek az érzelmek, meg amikor már nem tőlem veszi el a pénzt, hanem a gyerekétől, az már gáz. Szerintem beszélj vele, de túl nagy változást ne remélj, még az is előfordulhat, hogy te leszel szemétnek és bunkónak beállítva, mert anyucitól el akarod venni a pénzt magadnak... Szóval ez baromi nehéz helyzet, de szerintem itt sok változás nem lesz. Ha már érzelmileg nem kötődsz úgy hozzá, és úgy érzed, nélküle könnyebben menne, inkább lépj tovább. Ne feledd a gyerek érdeke a legfontosabb!
25/25 anonim válasza:
Sziasztok én 2009-10-28. 9:09-es vok.
Nálunk teljesen megfordult a kocka. Úgy összekapta magát, hogy nem gondoltam volna, hogy ilyen is tud lenni. Most már 100% -ig én vagyok az első és azóta összegyűjtögetett egy kis pénzt is, hogy nagyobb lakástz tudjunk venni. Mi most nagyon boldogok vagyunk, bár nagyon nehéz volt, de nem csináltammást mint azt, hogy türelmesen elmondtam 100x 1000x a gondomat. Szembesítettem vele, hogy a pénz és időt amit a nővérének ad neki nem létszükséglet, nekünk viszont az lenne. Kitartás és minden sikerülhet -én ezt már joggal mondhatom nektek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!