Elhagynád a férjed az anyagi helyzetetek miatt egy anyagi biztonságot nyujtoért?
Figyelt kérdés
(öszintén irjatok)2009. okt. 27. 14:50
11/25 anonim válasza:
Ha ilyenen gondolkozol, akkor nem érdemelsz semmilyen társat sem - csak egy fejős tehenet
12/25 anonim válasza:
Ha nem dolgozik, iszik, nőzik, vagy játékgépbe dobálja el a családja elől a pénzt akkor elhagynám. Ha gyermekei szája elől veszi el a falatot akkor meg pláne. De ha dolgozik, rendes csak keveset keres, vagy hirtelen munkanélkülivé vált önhibáján kívül akkor semmiképpen nem hagynám el.
13/25 anonim válasza:
Ha jönne egy gavallér - aki nem szokott jönni ily formában-, hogy azzal, hogy hozzámegyek és elhagyom a férjemet, megmentem tucatnyi kocogó csontú gyermekünket az éhhaláltól, akkor igen!
ÉS még a férjem sem vetne meg érte!
15/25 A kérdező kommentje:
VAn más probléma is, de a kérdés lényege ez volt. Dolgozik, csak nem látunk belöle tul sokat (anyjáékhoz megy). az ö házukat is fenntartja meg ilyenek. Csak azon gondolkodtam el, hogy nrem ilyen jövöt képzeltem a gyerekemnek és nem tudom igy neki azt az életszinvonalat biztositani, amit szeretnék. Én jo anyagi körülmények közül jöttem, a férjem és sz én fizetésemböl futná erre, ha nme költené másra.. Most a házunk meg ugy néz ki mint egy putri.. Semminek sincs helye, még normális szekrényünk sincs, csak amit otthonrol hoztam.
2009. okt. 27. 15:14
16/25 anonim válasza:
Nem! Mikor összeköltöztünk a férjemmel, még a kanalakat és villákat is kölcsön kaptuk. Legtöbbször vajas kenyeret vacsiztunk és fizetés előtt 1 héttel már csak 500Ft-unk volt. 7 év alatt szerencsére változott az anyagi helyzetünk, mostmár saját házunk van és a kölcön cuccokat is felváltották a sajátok. De bármikor képes lennék újrakezdeni az egészet.
17/25 anonim válasza:
Hogy érted, hogy az annyáékhoz megy? Mert az se mindegy, hogy mondjuk a beteg szüleit ápolja belőle vagy anyuci pici fia aki leadja anyucikának a pénzt... De én mindenképpen azt nézném szeretem e, nem a pénzt. Nem tudnék együtt élni valakivel akinek van pénze , de nem érzek iránta semmit...
18/25 anonim válasza:
Ne hagyd el, inkább beszéljétek meg a problémát...vagy említsd meg h elhagyod, ha nem változtat rajta..
19/25 anonim válasza:
Neked kell ezt erezned, ez az igazsag. Ne az ismeretlenektol vard a valaszt. Vannak szuleid, baratnoid, akikkel oszinten tudsz beszelni a gondokrol? Ha igen, beszeld meg inkabb veluk, megis csak jobban ismerik ok a te eletedet, mint mi.
Mennyi gyerkocotok van?
20/25 A kérdező kommentje:
1 kislányom van.
Nem betegek, elisszák. Sajnos anyuci pici fia tipus. NEm is lenne baj, mert adjon haza, de több mint a fele fizetése oda megy, a másik fele meg hitelre....
2009. okt. 27. 17:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!