Valóban "uncsi" név a Júlia?
Ha lányom lesz, így fogják hívni. Szerintem nagyon szép név.
Én szeretem a nevemet (Amarilla), de mivel elég ritka, rendszeresen félrehallják (Amalilla), elfelejtik, ezért másképp hívnak (Marcella, Kamilla), keverik a virágnévvel (Amarillisz), sőt olyan is előfordult már, hogy egy oklevélre y-nal írták, mert a vezetéknevemben viszont az van. Ráadásul mind a vezeték-, mind pedig a keresztnevem elég hosszú, ha alá kell írnom, sosem fér ki. Ezt mutasd meg a lányodnak, és talán meglátja, hogy egyik név sem jobb a másiknál. Szerintem az lehet a baja a sajátjával, hogy egy két "kedves" ember megjegyzést tett rá.
17:16
Szerintem is az lehet a magyarázat, hogy kapott pár -itt is fellelhető "intelligens"- beszólást.
Köszönöm mindenkinek, aki kulturáltan mondta el a véleményét!
Engem is Júliának hívnak és nekem sem nagyon tetszik, de már kezdek beletörődni :)
am 15 éves vagyok és Julinak vagy Julunak becéznek :D
ezeket szeretem, de ha vki Júliának szólít akkor ki tudnék futni a világból :D
és nagyon utálom ha Julisnak vagy Julcsának hívnak...az olyan parasztos nekem :S :D esetleg még a Julcsit elviselem :)
de az a jó benne h elég ritka név így nem hallom a nevem minden sarkon :D xD
szóval vmilyen szinten megértem a lányod, nekem volt egy olyan ismerősöm aki azzal csesztetett h Rómeónak hívott :D
és sztem azért nem olyan uncsi név :)
sokkal uncsibbak a modern nevek sztem :D
és a lányod meg idővel úgyis kinövi és lehet h még meg is szereti :D
am ő hány éves? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!