Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Valóban "uncsi" név a Júlia?

Valóban "uncsi" név a Júlia?

Figyelt kérdés
Szerintem nagyon szép, de a lányom, akit így hívnak, nincs megelégedve vele:(
2009. okt. 27. 12:37
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) Amúgy mi Julcsinak szólítjuk.
2009. okt. 27. 13:14
 22/33 anonim ***** válasza:
78%
nekem se nagyon tetszik a név,de ettől még állhat jól akárkinek...de mostanában kezdenek divatba jönni a régies nevek...pl.Luca
2009. okt. 27. 13:17
 23/33 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem szép név, 2 barátnőmet is így hívják. Én is lennék Júlia, de a saját nevemmel is meg vagyok elégedve (Flóra).
2009. okt. 27. 13:19
 24/33 anonim ***** válasza:
45%
Nekem nem tetszik és szerintem uncsi.
2009. okt. 27. 13:21
 25/33 anonim ***** válasza:
35%
mi a vezetéknév?..ettől is függ...mert ha pl.Kőhegyi Júlia..az szépen hangzik elegáns.de Kis Juli--az egy kicsit snassz..
2009. okt. 27. 13:23
 26/33 anonim ***** válasza:
90%

Ha lányom lesz, így fogják hívni. Szerintem nagyon szép név.

Én szeretem a nevemet (Amarilla), de mivel elég ritka, rendszeresen félrehallják (Amalilla), elfelejtik, ezért másképp hívnak (Marcella, Kamilla), keverik a virágnévvel (Amarillisz), sőt olyan is előfordult már, hogy egy oklevélre y-nal írták, mert a vezetéknevemben viszont az van. Ráadásul mind a vezeték-, mind pedig a keresztnevem elég hosszú, ha alá kell írnom, sosem fér ki. Ezt mutasd meg a lányodnak, és talán meglátja, hogy egyik név sem jobb a másiknál. Szerintem az lehet a baja a sajátjával, hogy egy két "kedves" ember megjegyzést tett rá.

2009. okt. 27. 17:16
 27/33 anonim ***** válasza:
21%
Hát nem uncsi,csak..nekem rögtön a Rómeó é Júlisa jutott eszembe..kőkori.
2009. okt. 27. 18:24
 28/33 A kérdező kommentje:

17:16

Szerintem is az lehet a magyarázat, hogy kapott pár -itt is fellelhető "intelligens"- beszólást.

Köszönöm mindenkinek, aki kulturáltan mondta el a véleményét!

2009. okt. 27. 18:32
 29/33 anonim válasza:
79%
Ma pont hogy ritka szerintem. És mint Júlia nem annyira tetszik, de a Julit imádom:)
2009. okt. 28. 19:46
 30/33 anonim ***** válasza:
79%

Engem is Júliának hívnak és nekem sem nagyon tetszik, de már kezdek beletörődni :)

am 15 éves vagyok és Julinak vagy Julunak becéznek :D

ezeket szeretem, de ha vki Júliának szólít akkor ki tudnék futni a világból :D

és nagyon utálom ha Julisnak vagy Julcsának hívnak...az olyan parasztos nekem :S :D esetleg még a Julcsit elviselem :)

de az a jó benne h elég ritka név így nem hallom a nevem minden sarkon :D xD

szóval vmilyen szinten megértem a lányod, nekem volt egy olyan ismerősöm aki azzal csesztetett h Rómeónak hívott :D

és sztem azért nem olyan uncsi név :)

sokkal uncsibbak a modern nevek sztem :D

és a lányod meg idővel úgyis kinövi és lehet h még meg is szereti :D

am ő hány éves? :)

2010. febr. 11. 20:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!