Valóban "uncsi" név a Júlia?
Figyelt kérdés
Szerintem nagyon szép, de a lányom, akit így hívnak, nincs megelégedve vele:(2009. okt. 27. 12:37
11/33 anonim válasza:
Mellesleg egy kunsági parasztnak vallja magát és még büszke is rá hogy a kapa vágja el a nyakát!!
12/33 anonim válasza:
hagyjátok már a Liát. csomó név végődik Liára és olyan idegesítő, hogy mindenki így hívatja magát és akinek tényleg csak ez a neve, az meg benézte.
13/33 anonim válasza:
Julisss Jó neked a Hugyisss !!!
14/33 anonim válasza:
Hülyék vagytok! Semmi baj nincs ezzel a névvel! Biztos titeket Dzsenifernek meg Dzsesszikának hívnak.
15/33 anonim válasza:
angolul sztem gyönyörű
Dzsuli-nak ejtik asszem
16/33 A kérdező kommentje:
12:48
Ha Juliet, akkor nem Dzsennifer, hanem Jennifer és így tovább...
60%-nak
Látom, összegyűltünk.
2009. okt. 27. 13:00
17/33 anonim válasza:
Engem nem Dzsenifernek hívnak hál istennek(soha nem bocsájtottam volna meg az ősöknek ha ilyen nevet adtak volna)?de ahogy a lányodnak nekem sem tetszik a nevem(Andi),de a Julia név sem tetszik...
18/33 anonim válasza:
Úgy, hogy Júlia nagyon szép. De igaz, a becézései egy fiatal lánynak elég ódivatúak (Juli, Julis, Julcsa...)
Hívassa magát Júliának, úgy máris nem "uncsi".
20/L (Szilvia)
19/33 anonim válasza:
Szerintem szép név
pl Rómeó és Júlia
vagy
Julia Roberts
20/33 anonim válasza:
fittyfenét parasztos!! Pont hogy van egy "úrinő" hangzása! Tudjátok melyik a valódi "Julcsi"? A Julianna, kedveseim!! A Júliát nem is szokták épp ezért nagyon becézni. Szép, patinás név!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!