Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tegnap hazajött külföldről a...

Tegnap hazajött külföldről a fiam apja erre a párom óriási balhét csinált. Azóta nem is szól hozzám. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2013. aug. 11. 19:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Áruld már el részletesebben, hogy mi volt! így hogy válaszoljunk??
2013. aug. 11. 20:45
 12/16 anonim ***** válasza:
De minek vagy egy ilyennel?
2013. aug. 11. 20:49
 13/16 A kérdező kommentje:
Felhívott a gyerek apja, hogy hazajön de nem tudta, hogy nekem már másik párom van. Odajött hozzánk és tette nekem a szépet erre jött haza a párom.
2013. aug. 11. 21:06
 14/16 anonim ***** válasza:

Bocs, de ettől én is felhúznám az agyam.

Nem baj az, hogy részedről vége a másik kapcsolatnak, hogy bepasiztál - de mégis mikor akartad elmondani? Te kavartad be ezt az egészet, tisztáztad volna, hogy mi van, akkor nem lenne most balhé.

2013. aug. 11. 21:10
 15/16 A kérdező kommentje:
Még azelőtt szakítottunk, hogy külföldre ment.
2013. aug. 11. 21:20
 16/16 anonim ***** válasza:
Mondd azt neki nyugodt hangon hogy össze hát, főleg ha továbbra is úgy viselkedik mint egy hisztis kiscsaj. Ha helyedben biztos nem hagynám. Megmondanám neki hogy a viselkedése türhetetlen és ha ennyire nem bízik bennem akkor tényleg jobb ha elfelejtsük egymást.
2013. aug. 12. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!