Hogyan és min spóroltok?
Szeretnék sok-sok ötletet:)
Köszönöm előre is!
13:22-nek:
zizik ezek az angolok. Esetleg pisilhetnének mindjárt lavórba, és akkor a zuhanyzáshoz szükséges vizet is megspórolják, végigblögybölhetik magukat a "steril" vizeletükkel.
Ha érdekel egy regény, mindig megnézem a könyvtár katalógusában, és csak akkor veszem meg, ha nem tudom kikölcsönözni.
A repülőjegyeket évek óta fapados társaságoktól veszem. Szállodát közvetlenül, az interneten foglalok, nem utazási irodán keresztül. Valutát akkor veszek, amikor alacsony az árfolyam.
Jó minőségű cipőt, ruhát vásárolok, amit több évig hordani tudok, nem kell évenként újat vennem belőle.
Amit lehet, nagyobb tételben vásárolok, mert úgy lényeges kedvezmény szokott lenni rajta.
sok jo otlet hangzott itt el , osszessegeben veve megis szomoru ez a topic.
volt egy kedves baratnom, vegtelenul sporolos volt meg sose talalkoztam ilyen emberrel. 47 evesen veserakja let 2 honap alatt elvitte. az utolso heten amikor meglatogattam elsirta magat es ezt mondta" most eszembe jut az a sok vagyakozas a minosegi ruhak utan, egy finom uveg IGAZI nem gagyi parfum utan, a cukraszda pultjaban levo gyonyoru habos csodak utan amiket soha nem vettem meg mert ugy gondoltam enelkul siman meg lehet elni, jo az olcso nevtelen parfum a turis ruha meg a 100 ftos boltbol vet polo es sutemenyt en is sutok itthon. Nem szabad igy elni, ahogy en eltem. az elet egyszeri es megismetelhetetlen, nekem mar nem less idom se es lehetosegem se hogy ezeknek a vagyaknak akar egy szikrajat is beteljesitsem. nem volt erdemes."
3 nap mulva halt meg. Gondoljatok neha ilyesmire is a sporolas lazaban. Biztos hogy ez igy jo?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!