Amikor elköltöztetek az előző otthonotokból, miért költöztetek el?
Mertt kirepültem a családi fészkből...
Legközelebb pedig azé fogunk, hogy nagyobba költözzünk...
13 évesen költöztem először, kollégiumba (100 km-re volt a gimi a szülőktől). Ott volt néhány kollégiumváltás fenntartási gondok miatt (ugyanaz az iskola, csak 2-3 alkalommal új épületbe költöztettek minket).
Utána egyetemre egy vidéki városba, ott kétszer költöztem albérletből albérletbe.
Aztán meggondoltam magam, átjelentkeztem egy teljesen más szakra a fővárosba. Itt kétszer költöztem.
Most a férjemmel fogunk költözni, mert már kicsi a lakás és a belvárosból kiköltöznénk az agglomerációba.
Én mostanában tervezek költözni (van hová, barátomhoz).
És miért is?
1. Komolyan tervezem a barátommal
2. Ideje lenne már elköltözni a szülői házból
3. Elegem van belőle, hogy a szüleim kb. minden lépésemet le akarják ellenőrizni, a kukából kihalásszák a blokkjaimat, és aztán piszkálnak amiatt, hogy mire mennyit költök
4. Nem nálam 30+ évvel idősebb emberek életritmusához kell alkalmazkodnom (a tv-t este 9 után kb. ilyen hallgathatatlanul halkan kell néznem, mert anyukám akkor már fáradt, és zavarja a TV)
5. A környék, ahova költöznék, sokkal jobb (az ott kertesházas övezet, ami nyugis, ez meg panel, ahol rengeteg a balhés egyén... ja, és ott nem vagyunk ennyire egymás orrában-szájában a szomszédokkal... pl. a mi házunkban megvan a saját Magdi anyusunk, még a neve is stimmel... elég ennyit mondanom :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!