Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Adnátok a Valerián, Peregrin,...

Adnátok a Valerián, Peregrin, Avenár, Parszifál közül bármelyik nevet a fiatoknak?

Figyelt kérdés

Ezeken gondolkodunk a feleségemmel.

Ha lányunk lesz, akkor pedig az Adria, Oktávia és az Orsolya tetszik.

2013. aug. 8. 08:41
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
28%
Én azt gondolom hogy azért igenis vannak szép magyar nevek amiböl lehet válogatni..
2013. aug. 9. 19:55
 32/36 anonim ***** válasza:
100%

Én nem adnám a felsorolt neveket, viszont szerintem szép hangzású, izgalmas nevek!!!

A Valeriánról mondjuk valami kenőcs jut eszembe.

A Peregrin tetszik, igen a Gyűrűk ura Tuk Peregrinje jut eszembe róla, de imádtam a karakterét. Ha a Fordo-t és a Gandalfot is lehet adni, miért ne lehetne Peregrin.

Az Avenár kifejetzetten tetszik!

A Parszifál is tetszik, bár nekem Parsziválként ismerős, de lehet én hallottam félre, nekem így jobban tetszik.

A Szihfrid nem tetszik, a Trisztán sem valamiért.

Lánynevekből Orsolya szép, van egy ismerősöm ő Oxána! Ez a név nem tetszik. Az Oktáviáról, az Oktáv zenei hangköz jut eszembe, az Adria meg tenger.

A Peregrin, Valerián és a Parszifál úgy látom, nincs még az adható nevek listáján. Ezeket mielőbb kérvényeznetek kell, ha adni szeretnétek.

Női névből nekem a Véda, Veszta nevek tetszenek még nagyon!

2013. aug. 12. 21:16
 33/36 showmesthing válasza:
elég extravagáns nevek, az biztos. mondjuk manapság annyira alternatív neveket adnak a szülők a gyerekekeknek,kicsit mintha lejáratókampány indult volna szegény gyerekek ellen :D mégis jobbak ezek a nevek,mint amit hallottam már h nintendo, meg batman,meg DZSennifer :D
2013. aug. 15. 20:53
 34/36 anonim válasza:

Ezek véletlenül nem gyógyszernevek? Vicces, és egyben borzasztó lehet nyugtató gyógyszer nevével élni...

A lány nevek közül esetleg az orsolya....

2013. szept. 20. 21:11
 35/36 anonim ***** válasza:
Bocs, de soha nem adnám a fiamnak ezeket a neveket.
2013. szept. 23. 11:29
 36/36 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, választottatok már nevet? Mikorra várjátok a kicsit?
2013. okt. 10. 21:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!