Adnátok a Valerián, Peregrin, Avenár, Parszifál közül bármelyik nevet a fiatoknak?
Ezeken gondolkodunk a feleségemmel.
Ha lányunk lesz, akkor pedig az Adria, Oktávia és az Orsolya tetszik.
Én nem adnám a felsorolt neveket, viszont szerintem szép hangzású, izgalmas nevek!!!
A Valeriánról mondjuk valami kenőcs jut eszembe.
A Peregrin tetszik, igen a Gyűrűk ura Tuk Peregrinje jut eszembe róla, de imádtam a karakterét. Ha a Fordo-t és a Gandalfot is lehet adni, miért ne lehetne Peregrin.
Az Avenár kifejetzetten tetszik!
A Parszifál is tetszik, bár nekem Parsziválként ismerős, de lehet én hallottam félre, nekem így jobban tetszik.
A Szihfrid nem tetszik, a Trisztán sem valamiért.
Lánynevekből Orsolya szép, van egy ismerősöm ő Oxána! Ez a név nem tetszik. Az Oktáviáról, az Oktáv zenei hangköz jut eszembe, az Adria meg tenger.
A Peregrin, Valerián és a Parszifál úgy látom, nincs még az adható nevek listáján. Ezeket mielőbb kérvényeznetek kell, ha adni szeretnétek.
Női névből nekem a Véda, Veszta nevek tetszenek még nagyon!
Ezek véletlenül nem gyógyszernevek? Vicces, és egyben borzasztó lehet nyugtató gyógyszer nevével élni...
A lány nevek közül esetleg az orsolya....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!