Emeltetek már kezet bármelyik szülőre (anya/apa)?
Mit gondoltok arról, aki 24/L -ként kicsit helyreteszi az apját, amikor az részeg és ok nélkül lek*rvázza?
Elköltözni nem tudok, mert hiába dolgozom, max. a rezsire lenne elég a kereset és egyelőre jobb kilátásom munkaügyben nincs.
Ti mit tennétek ebben a helyzetben? Hogyan reagálnátok le?
(Anyám nem szól bele, mert tudja, hogy szórakozni sem járok el, tisztességesen élek...és mégis olyan minősítést kapok, ami egyáltalán nem elfogadható... igazából apának se tekintem már.)
Tudom, több kérdést írtam ki egyszerre, de érdekelne a válasz mindegyik részre, ha lehet. Köszi!
Én apám is alkoholista, és az enyém is lek.urváz. De én nem emelek rá kezet, mert az csak olaj lenne a tűzre, inkább hagyom had mondja , közben zenét hallgatok. De teljesen megértelek.
21L
én már ütöttem vissza apámnak amikor megütött. egy alkalommal fordult ilyen elő. 18 éves voltam akkor.
nem kedvelem az erőszakot, de szerintem igenis rakd helyre apádat amikor részeg..hadd tudja hol a helye.
Sajnos, amikor józan, akkor is szekál, csak nem olyan szóhasználattal.
Én sem az első után emeltem kezet, hanem amikor már időnként betelik a pohár...
Őszintén, szégyellem, hogy ő az apám. Mielőtt más azt mondaná, hogy de akkor is ő az, erre csak azt mondom, hogy Anyunak köszönhetek mindent, mert hiába vannak együtt, Anyám az, aki támogatott, támogat (nem csak anyagilag), míg a férje majdnem emberszámba se vesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!