Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Emeltetek már kezet bármelyik...

Emeltetek már kezet bármelyik szülőre (anya/apa)?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok arról, aki 24/L -ként kicsit helyreteszi az apját, amikor az részeg és ok nélkül lek*rvázza?

Elköltözni nem tudok, mert hiába dolgozom, max. a rezsire lenne elég a kereset és egyelőre jobb kilátásom munkaügyben nincs.

Ti mit tennétek ebben a helyzetben? Hogyan reagálnátok le?

(Anyám nem szól bele, mert tudja, hogy szórakozni sem járok el, tisztességesen élek...és mégis olyan minősítést kapok, ami egyáltalán nem elfogadható... igazából apának se tekintem már.)

Tudom, több kérdést írtam ki egyszerre, de érdekelne a válasz mindegyik részre, ha lehet. Köszi!

2009. dec. 31. 17:13
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
88%
Amúgy ha józan akkor is szekál téged apukád? Mert ha nem,akkor részegen nem kellene vele foglalkozni. :S Tudom könnyű mondani,de nálunk is volt már hasonló helyzet. De másnap nem volt semmi különös. Én ilyenkor inkább elvonulok,nincsen értelme foglalkozni vele! És soha nem emeltem kezet a szüleimre. Örülök,hogy még idehaza lakhatok. 20/L
2009. dec. 31. 17:21
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Én apám is alkoholista, és az enyém is lek.urváz. De én nem emelek rá kezet, mert az csak olaj lenne a tűzre, inkább hagyom had mondja , közben zenét hallgatok. De teljesen megértelek.

21L

2009. dec. 31. 17:23
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de nincs is rá okom!
2009. dec. 31. 17:27
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

én már ütöttem vissza apámnak amikor megütött. egy alkalommal fordult ilyen elő. 18 éves voltam akkor.

nem kedvelem az erőszakot, de szerintem igenis rakd helyre apádat amikor részeg..hadd tudja hol a helye.

2009. dec. 31. 17:27
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Én nem, de nővérem összeverekedett még 18 évesen nevelőanyámmal, mert mindig leqrvázta a fiatalon meghalt anyukánkat. Én még kicsi voltam, tesómnál meg ez a folytonos gyalázás kiverte a biztosítékot.
2009. dec. 31. 17:28
 6/18 anonim ***** válasza:
76%
Engem akár a Pápa is lek*rvázhat, nem érdekel, mert akárki akármit mond, ha én nem érzem magam k*rvának, akkor nem vagyok az, tehát hidegen hagy mások véleménye... Én így vagyok a sértegetéssel, teszek rá. Amúgy az anyámra egyszer "kezet emeltem", amikor szabadon engedte a kutyámat a forgalomba és majdnem meghalt a kutya. Rosszindulatból csinálta én meg hirtelen felindulásból tettem, amit tettem.
2009. dec. 31. 17:29
 7/18 anonim ***** válasza:
52%
Annál nagyobb hibát nem tud az ember elkövetni,mithogy a szüleire kezet emeljen.Felneveltek,szakmát adtak a kezedbe.Gondolom ez nem csak édesanyád érdeme,hanem apukádé is.Sajnálatos dolog,hogy iszik az apád,ne foglalkozz vele,mint a többiek is írták,vonulj be a szobádba ha kötekedik.Józan pillanatában meg olvasd a szemére,hogy miket mond Neked.
2009. dec. 31. 17:30
 8/18 A kérdező kommentje:

Sajnos, amikor józan, akkor is szekál, csak nem olyan szóhasználattal.

Én sem az első után emeltem kezet, hanem amikor már időnként betelik a pohár...

Őszintén, szégyellem, hogy ő az apám. Mielőtt más azt mondaná, hogy de akkor is ő az, erre csak azt mondom, hogy Anyunak köszönhetek mindent, mert hiába vannak együtt, Anyám az, aki támogatott, támogat (nem csak anyagilag), míg a férje majdnem emberszámba se vesz.

2009. dec. 31. 17:31
 9/18 anonim ***** válasza:
74%
Nem emeltem, de egyszer anyám megpofozott, én meg reflexből hátralendítettem a karomat, mintha vissza akarnám adni. Igen tudom nem szép dolog és megbántam, de egyáltalán nem szándékos volt...
2009. dec. 31. 17:36
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen az apád,akkor miért vannak még együtt.Valahol anyukád meg abban hibás,hagyta,hogy ilyen körülmények között nőjél fel.Inkább nevelem egyedül a gyerekemet,mint állandó vezsekedéssel együtt az apjával.Ezzel a felfogással váltam el én is.Nem akartam,hogy idáig fajuljanak a dolgok,mint nálatok.Az én fiamnak már 8 évesen állandó fejgörcsei voltak,mikor az apja hazajött.Mióta nem él velünk,teljesen nyugis az életünk.
2009. dec. 31. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!