Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Emeltetek már kezet bármelyik...

Emeltetek már kezet bármelyik szülőre (anya/apa)?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok arról, aki 24/L -ként kicsit helyreteszi az apját, amikor az részeg és ok nélkül lek*rvázza?

Elköltözni nem tudok, mert hiába dolgozom, max. a rezsire lenne elég a kereset és egyelőre jobb kilátásom munkaügyben nincs.

Ti mit tennétek ebben a helyzetben? Hogyan reagálnátok le?

(Anyám nem szól bele, mert tudja, hogy szórakozni sem járok el, tisztességesen élek...és mégis olyan minősítést kapok, ami egyáltalán nem elfogadható... igazából apának se tekintem már.)

Tudom, több kérdést írtam ki egyszerre, de érdekelne a válasz mindegyik részre, ha lehet. Köszi!

2009. dec. 31. 17:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

anyám megakart pofozni énmeg lefogtam addig amíg lecsillapodik :DDD

15/F

2009. dec. 31. 17:44
 12/18 anonim ***** válasza:
39%

Most tekintsünk el attól, hogy az apád. Akkor sem megoldás megütni. Én is voltam olyan helyzetben, hogy legszívesebben addig ütöttem volna, amíg mozog. De nem szabad.

Ha nem is azért, mert az apád, azért maradj hozzá "normális", mert az ő (?) lakásában laksz, ő dolgozik meg azért, hogy te megélj stb.

Azon azért érdemes elgondolkoznod, hogy meddig akarsz még otthon élni? Értem, hogy nem futja. De úgy látod, hogy belátható időn belül futni fogja? Lassan ki kéne, hogy repülj, értem, hogy perpillanat nem tudsz, de eztsokáig már nem érdemes eltolnod. Egyébként csak gondolj arra, hogy engem pl. 18 évesen kiraktak a lakásból, de még 24 évesen otthon élhetsz. Azért ez is segítség.

2009. dec. 31. 17:49
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Engem józanon vert meg anyám a 21 születésnapomat követő szilveszteren, amiért fel mertem vetni, hogy szeretnék otthonról elmenni szilveszterezni. Beszorított a mosógép és a fal közé, és annyira megvert, hogy teljesen feldagadt a szám és az arcom, látszott az ujjainak a nyoma. Akkor megmondtam neki, hogy az első adandó alkalommal elköltözöm otthonról, és ha még egyszer megüt, esküszöm az élő Istenre, hogy visszaütök, mert eddig is csak tiszteletből fogtam vissza magam, erősebb vagyok nála.

Attól kezdve a diplomámig 3 alkalommal voltam otthon, és diploma után vidéken vállaltam állást, hogy megszabaduljak tőle. Soha többet ne ütött meg, bár közel járt hozzá, de én emlékeztettem, mi lesz, ha megüt, és ez visszafogta.

Szerintem olyan állást kell keresni, ahol adnak szolgálati lakást. Én is úgy élek, anyámmal nem tartom a kapcsolatot, utoljára az öcsém esküvőjén köszöntünk egymásnak, előtte meg 4 évig se kép, se hang, és azóta sem.

Komolyan, költözz szolgálati lakásba, más városba.

Sok sikert, és BUÉK!

2009. dec. 31. 17:53
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Józanul apám majdnem kicsavarta a karomat, nagyon fájdalmasan szorította, én meg haraptam, mert másképp nem tudtam megvédeni magam.
2009. dec. 31. 18:01
 15/18 anonim ***** válasza:

én már gyomorba is rúgtam bakanccsal, söt kést is szorítottam a nyakához. Nem vagyok rá büszke de megérdemelte! Ö is egy ro**dék alkoholista aki csak úgy ajánlgat a piás haverjai között mint valami rib**cot. És ez pont akkor volt amikor az egyiket volt szerencsétlensége felhozni. Többet nem is merte. Azután a nap után 3 napig kint aludt a szeméttárolóban :D büntetésböl nem engedtük be a lakásba...

21/L

2009. dec. 31. 18:11
 16/18 anonim ***** válasza:
36%
Egyszer ütött apám pofon,mert a szemébe hazudtam.16 éves voltam akkor.Soha többet nem tettem,mert tanultam belőle.Nem haragszom rá,tisztességes embernek nevelt.Ha akkor nem kapom azt a pofont,lehet,hogy még többször is előfordult volna.Most élhetnék hazudozóként.Mindennek van alapja.Nem bántanak valakit csak úgy.Nem kell a gyereket agyonverni,de 1-2 atyai pofontól még nem dől össze a világ.
2009. dec. 31. 18:23
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Megértelek teljes mértékben.

Engem is így nevezett apám 14 éves korom óta.Töbször voltak nagy balhéink,és igen megütöttem,a kést is elő vettem egyszer.

Utoljára 27 évesen mentem neki mint egy darázs,martam ahol értem.

Akkor már férjezett voltam,és volt egy fiam is,ők nem látták,mert lent voltak a konyhában.

Azóta elköltöztünk,de a viszonyunk mit sem változott.

Az ősszel kidobtam a házunkból,mert terrorizálta a fiamat.

Azt tudom csak tanácsolni amit a többiek ,lépj le minnél hamarabb,csak akkor lesz nyugodt az életed,vagy legalábbis nyugodtabb.

2009. dec. 31. 18:23
 18/18 anonim ***** válasza:
44%
18.11 Bátor bakancsos tejes szájú "barátom" különleges önfentartó lehetsz gyerek korod óta:) Kicsit durva amit művelsz,semmibe nem fogsz külömbözni apádtól.Miért nem segítetek neki,hogy meggyógyuljon Ő sem alkoholistának született! Tehát az motto nem segítünk hanem ugyanúgy viselkedünk mint Ő.Szép emlékeid nincsenek? Valamiért alkesz lett,ez mentális betegség és képzeld gyógyítható segítséggel.De lehet csak rajoskodsz a bakancsbol itélve.Miért nem mzítláb rugdosotsz?A bakancs ad erőt,és nélküle meg a kés nélkül mi vagy Nyuszikám...
2009. dec. 31. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!