Adnátok a Valerián, Peregrin, Avenár, Parszifál közül bármelyik nevet a fiatoknak?
Figyelt kérdés
Ezeken gondolkodunk a feleségemmel.
Ha lányunk lesz, akkor pedig az Adria, Oktávia és az Orsolya tetszik.
2013. aug. 8. 08:41
21/36 anonim válasza:
Azért a Peregrin vagányan hangzana még az osztálytársak közt is :D
22/36 anonim válasza:
Ti most nyaralni akartok vagy gyereket szülni?
Mert ahogy elolvastam a kérdést mind valami országra meg szigetre emlékeztetett az Orsolyán kívül
23/36 anonim válasza:
Ha jót akartok a gyereknek a jövőbe,akkor normális nevet adtok neki....
Szegény gyereket már most sajnálom ha tényleg ilyen hülye nevet kap... :(
24/36 anonim válasza:
Borzalmas nevek... A fiúk közül mind szörnyű.
A lánynevek közül az Adria szép.
25/36 anonim válasza:
Gondolom vicc és provokáció valamint kamu a kérdés, de a "fiúnevek" közül egyik sem, a lányok közül Orsolya, esetleg Adria (bár erősen Horvátország jut eszembe róla...)
26/36 anonim válasza:
A Kasszandra, Ariadné tetszik, a mitológiai nevek közül sok bejön.
A felsorolt férfinevek mondjuk pont nem igazán, ezek közül leginkább a Peregrin, mert a vándorsólyom jut róla eszembe.
27/36 anonim válasza:
Gyűrűk Urából Pipinnek volt Tuk Peregrin a neve:D nekem az jutott eszembe,de am nem adnám névként fiamnak.
28/36 anonim válasza:
Te jó ég, kimondani se lehet őket:D
29/36 anonim válasza:
Hát a fiúnevek közül egyik sem, lány nevekből meg mindhárom olyan fura, nekem Adriáról a tenger, Orsolyáról az orsó, Oktáviáról meg apukám Skodája jut eszembe.
30/36 anonim válasza:
Csak azért, mert leírtam, hogy nekem melyik tetszik, miért kell egyből lepontozni??! Talán nem volt hasznos a válasz? Az volt a kérdés, hogy melyiket adnánk..hát adtam egy választ, nem tudom miért hasztalan, de ahogy látom, elég sok gyökér tartózkodik idefenn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!