Meghalt az exem édesanyja. Nagyon szerettem őt és a volt kedvesemet is. Hogy segítsek neki átvészelni ezt az időszakot?
Figyelt kérdés
Meghallgatom, persze, csak úgy tennék érte valamit...2009. okt. 26. 10:52
2/13 anonim válasza:
Hát többet tenned szerintem nem szükséges, hacsak nem akarod újra kezdeni vele. De ha már van valakije, az majd megteszi érte a "többet".
3/13 A kérdező kommentje:
Van, de 3 évig jártunk, másfél hónapja szakított velem és még mindig kötődünk egymáshoz, ráadásul csak egy 16 éves csajjal kavar (nem tudom, h járnak-e), de engem keresett meg a borzalmas hírrel, velem akar beszélgetni. Egyébként én 23éves vagyok, ő pedig 22.
2009. okt. 26. 10:55
4/13 anonim válasza:
nyugodtan beszélgess vele és ha szeretné, simogasd a lelkét.
5/13 anonim válasza:
Ha o keresett meg, akkor mindenkepp tarts ki mellette, ezekben a nehez napokban. Hanem kotodne hozzad a mostani parjahoz ment volna.
6/13 anonim válasza:
És neked van valakid? Ő milyen szemmel nézné, ha nem csak a lelkét simogatnád?
7/13 A kérdező kommentje:
Igen, igyekszem támogatni őt...az a durva, hogy most csak fiúk maradtak a családban és nincs ki főzzön rájuk, stb. 4 pasi egy házban...ha sütnék nekik vmit, az nem tolakodó, ugye?
2009. okt. 26. 11:07
8/13 A kérdező kommentje:
Nincs senkim.
2009. okt. 26. 11:10
9/13 anonim válasza:
11:06 - te nem vagy normális, vagy még nem halt meg senkid, akit nagyon szerettél
Kérdező, állj mellette, most szüksége van egy barátra, beszélgetésre, ilyenkor másra nem is nagyon gondol az ember.
10/13 anonim válasza:
Nem, nem tolakodó. Nyugi. De azért semmiképp sem az anyjuk egy régi receptjét, mondjuk szerintem erre nem is gondoltál, csak írom, hogy véletlenül sem. Mivel ő keresett meg, szüksége van rád ebben a nehéz időszakban. Segíts neki mindenben, beszélgess vele, aztán, hogy később mi lesz, majd kialakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!