Az előbb összevesztem a párommal és olyat mondtam neki amit nem kellett volna. Összepakolta a cucát és elment. Most mit tegyek? Hol keressem? A szüleihez nem ment, barátai nincsenek.
Nézd Kérdező, én egyszer, kezdő egészségügyis koromban egy beteg ágyánál csak az igazat mondtam, és emiatt nagyon sokáig, nagyon kellemetlenül éreztem önmagamat... nem kalkuláltam vele, hogy attól, hogy nem tud mozogni meg lélegeztető gépen van, még érti. És hát szemrehányást sem tett senki a tapasztaltabb kollégán kívül aki rám szólt, mert a beteggel pontosan az történt amit mondtam, pár nap múlva meghalt. De attól, mert igazat mondtam, még nem éreztem jobban magam, lám, azóta eltelt 30 év, és még mindig emlékszem az esetre, veheted úgy, hogy még mindig nem bocsájtottam meg igazán ÖNMAGAMNAK, benne van a "dolgok, amelyekre nem vagyok büszke" gyűjteményben.
No, szóval a MIT-en kívül a KINEK, HOGYAN és egyéb szempontok is fontosak az ember kommunikációjában.
Tényleg jó volna tudni a részleteket, mert valószínűleg nem egy kellemes vasárnapi ebéd közepén vágtad hozzá, amit hozzávágtál.
Én mindig azt mondom, egy igazi kapcsolatban előfordulhatnak akár csúnya beszólások is. Nálunk is voltak ilyenek. De! Hűségesek vagyunk egymáshoz, kitartunk egymás mellett a legrosszabb körülmények közt is, elfogadjuk a másikat, még ha néha hülyék is vagyunk néha, kiállunk egymásért, segítjük egymást, szeretjük egymást.
Nem hiszem, hogy volna olyan, első haragból kimondott, csúnya kijelentés a párom szájából rám vonatkozóan, amit SOHA nem tudnék megbocsátani ennek vonzatában.
Talán még kicsit rövid ideje tart a kapcsolatotok, ezért történhetett ilyesmi. Vagy... De nem találgatok tovább a részletek ismerete nélkül.
"Még jó, hogy meg nem vert vagy ilyesmi. Mit tegyek, hogy megbocsásson?"
Komolyan gondoltad ezt, amit leírtál? És pedálozol, hogy megbocsásson?
Megérdemled.
18:15-ös ennyire le lettél pontozva?
Ennyien vagyunk mazochista nők?
Egyébként nekem 2 éve múlt el,hogy én is ilyen mazo módon szerelmes voltam,de elmúlt (nem hál'istennek,mert hiányzik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!