Az előbb összevesztem a párommal és olyat mondtam neki amit nem kellett volna. Összepakolta a cucát és elment. Most mit tegyek? Hol keressem? A szüleihez nem ment, barátai nincsenek.
Figyelt kérdés
2013. aug. 4. 15:30
11/81 Stimp válasza:
Keress egy másik párt valószínű most ő is ilyesmin agyal!
13/81 anonim válasza:
ki a férfi a kapcsolatban?
telefonját nem veszi fel gondolom...
hát jól elbaltáztad, mert ezek után nem fog megbízni benned, valamint te a kapcsolat elején elfogadtad őt olyannak amilyen, azzal a "hibájával" amije van, és most meg a fejéhez vágtad
14/81 R.Speltzer válasza:
ez vicces már bocs ez megint a "világgá megyek" szindróma... amikor arra gyáva hogy megmondja ha valami nem tetszik inkább szó szerint elszalad a dolgok elő. de ne aggódj úgy is vissza megy szerintem kell egy kis idő hogy lenyugodjon. bár azért az ő oldalát is meghallgatnám,hogy mivel sikerült így feltuningolnod az agyát.
15/81 A kérdező kommentje:
Nem tehet róla, kiszaladt a számon. Mit tegyek, hogy hazajöjjön? Az utcán nem maradhat.
2013. aug. 4. 16:18
16/81 anonim válasza:
lehet, hogy a szülei csak nem mondják meg hogy ott van
férfi vagy vagy nő?
17/81 anonim válasza:
Hogy-hogy ennyire függ tőled és barátai sincsenek?Ez elég érdekes.
18/81 R.Speltzer válasza:
14-es vagyok :Az utcán biztos nem fog maradni emiatt ne aggódj a szüleihez vagy hozzád vagy esetleg ismerőséhez akiről nem tudsz.
19/81 A kérdező kommentje:
Én vagyok a nő. A szüleivel nem tartja a kapcsolatot, egy haverja van de az is hajléktalan.
2013. aug. 4. 16:25
20/81 anonim válasza:
Kérdező, most egyet tudsz tenni, vársz. Vigasztaljon a tudat, hogy a cuccaival együtt ment el... igazán aggódnod akkor volna min, ha anélkül tette volna...
Szóval jó sansszal elő fog kerülni valamikor, amikor te bocsánatot tudsz kérni, ő meg elmondja, hogy elképzelhetőnek tartja-e a kapcsolat folytatását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!