Az előbb összevesztem a párommal és olyat mondtam neki amit nem kellett volna. Összepakolta a cucát és elment. Most mit tegyek? Hol keressem? A szüleihez nem ment, barátai nincsenek.
"de soha nem fog nekem megbocsájtani"
Mert rosszat mondtál rá.
Itt, ezen a ponton megkérném, hogy kezdjen el keresni albérletet, vagy szállást magának.
Egy kapcsolatban történnek hibák, hol egyikünk, hol másikunk hibázik és sokszor nem is szavakban.
Ha a sorozatos és őszinte bocsánatkéréseid ellenére nem tud és nem fog megbocsátani neked egy bántó kijelentést, akkor jobb is, ha nem folytatjátok tovább.
Mégis hogy gondoljátok a jövőt? Ő nem bocsát meg neked, de azért nálad lakik, mert nem akar bajba kerülni. :D
Jaj, miért ilyen butusok a nők?
Kérdező, valószínüleg meg fog, de az tény, hogy idő, amíg a megrendült bizalom visszaszerezhető, még egy ilyen kisebb súlyú, nem hosszas következményekkel bíró dologban is. De szerintem azért ez az emberek 90+%-nál nem a megbocsájthatatlan kategória. Viszont tény, azt se várhatod, hogy egy nap alatt túl legyen a dolgon.
Te meg máskor előbb gondold át, mit beszélsz:
"Szerintetek meg fog bocsátani?"
Nyugi, meg fog! :) Csak még egy darabig bűntudatodnak kell, hogy legyen miatta. Tapasztalatból beszélek. Naaaagyon sok tapasztalatból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!