Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az előbb összevesztem a...

Az előbb összevesztem a párommal és olyat mondtam neki amit nem kellett volna. Összepakolta a cucát és elment. Most mit tegyek? Hol keressem? A szüleihez nem ment, barátai nincsenek.

Figyelt kérdés
2013. aug. 4. 15:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/81 anonim ***** válasza:
Tudsz vmit?
2013. aug. 5. 07:01
 62/81 anonim ***** válasza:
Kérdező, minden rendben ?
2013. aug. 5. 11:57
 63/81 anonim ***** válasza:
Valami hír??
2013. aug. 5. 14:05
 64/81 anonim ***** válasza:
Mi történt tegnap óta?!
2013. aug. 5. 14:50
 65/81 A kérdező kommentje:
Végre hazajött, egy ismerősöm hozta haza egy lakatlan házban húzta meg magát. Azt mondta, hogy csak azért jött haza mert nincs hová mennie és nem akar bajba kerülni, de soha nem fog nekem megbocsájtani. Most mit tegyek? ( Bocsi, hogy csak most írok)
2013. aug. 5. 15:27
 66/81 anonim ***** válasza:

"de soha nem fog nekem megbocsájtani"

Mert rosszat mondtál rá.

Itt, ezen a ponton megkérném, hogy kezdjen el keresni albérletet, vagy szállást magának.

Egy kapcsolatban történnek hibák, hol egyikünk, hol másikunk hibázik és sokszor nem is szavakban.

Ha a sorozatos és őszinte bocsánatkéréseid ellenére nem tud és nem fog megbocsátani neked egy bántó kijelentést, akkor jobb is, ha nem folytatjátok tovább.

Mégis hogy gondoljátok a jövőt? Ő nem bocsát meg neked, de azért nálad lakik, mert nem akar bajba kerülni. :D

Jaj, miért ilyen butusok a nők?

2013. aug. 5. 15:34
 67/81 A kérdező kommentje:
Azt is mondta, hogy még mindig nagyon szeret de kötöttünk egy megállapodást amit én megszegtem és ezek után hogy bizzon bennem. Szerintetek meg fog bocsátani?
2013. aug. 5. 15:38
 68/81 anonim ***** válasza:

Kérdező, valószínüleg meg fog, de az tény, hogy idő, amíg a megrendült bizalom visszaszerezhető, még egy ilyen kisebb súlyú, nem hosszas következményekkel bíró dologban is. De szerintem azért ez az emberek 90+%-nál nem a megbocsájthatatlan kategória. Viszont tény, azt se várhatod, hogy egy nap alatt túl legyen a dolgon.

Te meg máskor előbb gondold át, mit beszélsz:

http://www.youtube.com/watch?v=JhUOxw3UHKs

2013. aug. 5. 15:49
 69/81 anonim ***** válasza:

"Szerintetek meg fog bocsátani?"

Nyugi, meg fog! :) Csak még egy darabig bűntudatodnak kell, hogy legyen miatta. Tapasztalatból beszélek. Naaaagyon sok tapasztalatból.

2013. aug. 5. 15:50
 70/81 anonim ***** válasza:
62%
Áruld már el, hogy mivel sértetted meg.
2013. aug. 5. 15:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!