Az előbb összevesztem a párommal és olyat mondtam neki amit nem kellett volna. Összepakolta a cucát és elment. Most mit tegyek? Hol keressem? A szüleihez nem ment, barátai nincsenek.
Figyelt kérdés
2013. aug. 4. 15:30
21/81 Stimp válasza:
Akkor biztos most a hajléktalan haverjával kannásborozik valahol!
23/81 anonim válasza:
A telefonja nála van? Próbáld hívogatni, írj neki sms-t.
24/81 anonim válasza:
"A kérdező kommentje:
Mit tegyek, hogy hazajöjjön?"
Imádkozzál...
25/81 A kérdező kommentje:
A telefonját nem veszi fel. A város ahol a haverja él tőlünk 20 kilóméterre van oda csak buszal tudna menni de nincs nála pénz. Szóval itt kell lennie a környéken de akárkit kérdezek senki nem látta. Már a legrosszabb is megfordúlt a fejemben.
2013. aug. 4. 16:40
26/81 anonim válasza:
Ha nem veszi fel, akkor írj neki egy-két szívhez szóló sms-t, hátha azokat legalább megnézi.
27/81 anonim válasza:
Azért a legrosszabbra ne gondolj, valószínűleg csak nagyon haragszik.
28/81 anonim válasza:
Én most nem értem ezt a párkapcsolatot,te most együtt élsz egy olyan valakivel,aki ,ki van neked szolgáltatva,nem tartja a kapcsolatot a szüleivel,mindössze egy hajléktalan barátja van.
Ezek szerint ha csak hajléktalan barátja van,sem nem tanul és nem is dolgozik?
Mondd nem sokkal fiatalabb ez az illető nálad és,hogy már a legrosszabbtól is félsz?
29/81 anonim válasza:
Nem egészen értem, hogy a legrosszabbtól való félelemnek mi köze az illető korához...
Kérdező, ahogy mondtam, most tényleg csak várni tudsz...
30/81 A kérdező kommentje:
Nem miattam nem tartja a szüleivel a kapcsolatot. Rossz előérzetem van, már többen is keresik de nem találják.
2013. aug. 4. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!