Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek bunkóság volt...

Szerintetek bunkóság volt szólnom?

Figyelt kérdés

Elhatároztam, kb. 1 hónapja, hogy fogyózok, mostanában feljött rám egy 5-6 kg felesleg. Még egyetemista vagyok, a nyáron keresett pénzemet félreteszem, mert lesz egy nagyon költséges műtétem. Szóval pénzt kajára anyutól kérek. Ebben az egy hónapban elég sok kefírt meg jogurtot vettem, viszont többször volt, hogy vettem egy nap pl. 5-öt,és már másnapra nem volt egy sem, úgy hogy én egy darabot nem ettem. Gondoltam, anyu is tudom, hogy szereti, hát tőle nem sajnálom ,meg ő ad rá pénzt is,nem gond, elfogy veszek újat.

Tegnap reggel vettem 7 darabot, megettem este egyet, benéztem ma délután a hűtőbe, hát egy darab sem volt. Kíváncsiságból megkérdeztem anyumat, hogy mennyit evett. Mondja, hogy egyet. Megkérdeztem bátyám barátnőjét (1éve nálunk lakik, még tanul, 19 éves, nem dolgozik, bátyám meg mi tartjuk el.) Mondja,hogy 4-et vagy 5-öt.

Erre tökre kiakadtam és mondtam neki, hogy azokat magamnak vettem, meg hogy nekünk nem megy olyan jól, hogy napi 5 joghurtot egyen egyedül ő. Plusz meg kéne tanulni osztozkodni, nem, hogy mindent megesz, amit talál... mivel kiderült, hogy anyu, csak nagyon ritkán evett ezekből a joghurtokból.

A csaj szó szerint leordított, bátyám pedig azt mondta, hoyg milyen gyerekes vagyok, hogy "néhány" joghurton felkapom a vizet.

2013. aug. 3. 17:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem voltál bunkó,egy ideig én is a párom szüleinél laktam,de

mindig rákérdeztem,hogy ehetek ebből,vagy abból?

Nagyon pofátlan!

És még ő ordítozik?

2013. aug. 3. 20:12
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Én csak azt nem értem, hogy ha ennyire szereti a joghurtot/kefírt, akkor miért nem vesz magának?

Bátyádnak sok boldogságot, igazán jól választott ezzel a kiscsajjal, akit odavitt a nyakatokra. Biztos kedves, udvarias, jó modorú, hogy még neki áll feljebb ha kizabálja a hűtőt.

2013. aug. 3. 20:38
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Megértem a helyzetedet, szörnyen bosszantó egy ilyen pofátlan kis ingyenélő. Nálunk dettó ugyanez van, bátyám csaja egy szó nélkül képes felélni, amit talál, aztán vacsinál lesünk, hogy hova lett 1-2 hozzávaló, és végül ehetünk szendvicset, aztán meg még nyafog a kis lotyó, hogy már megiiiint???

Viszont ez egy necces szitu, mivel csúnyán lesarkítva te is "ingyenélő" vagy, értem ezt úgy, hogy gondolom te se fizetsz rezsit, meg a kaját is anyud állja (legalábbis mikor én szóltam, még volt pofája ezt a képembe vágni xD). Szóval a pénzes dolgokon nem sok jogod van vitába szállni. De egy pillanatig se érezd magad rosszul. Ha valami nem tetszik neki, mehet máshova, te nem kérted, hogy ott legyen a nyakatokon. Viszont jobb a békesség, úgyhogy legközelebb inkább címkézd fel a kajád, és csak passzív-agresszív viselkedéssel támadd. :D (ha meg az sem hatja meg, akkor nyugodtan tegyél hashajtót pár kajába, vagy ilyesmi, csak jegyezd meg, melyikbe :D hátha pavlovi-módon megtanulja a szuka, hogy a lopott kaja káros az egészségre)

2013. aug. 4. 14:38
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

ma 14:38

Bocs ilyeneken felidegesítem magam!

Az a ri..banc viszont nem anyukád édes gyermeke,szóval nem jogosan pofázott vissza,neki kevesebb joga van ott,mint neked!

2013. aug. 4. 22:34
 15/15 anonim ***** válasza:
Feltéve, ha volt ott ordítozás. A kérdező stílusa is hagy némi kívánnivalót maga után. Szerintem csak hasonló stílusú emberek egymás közötti kommunikációjáról lehetett szó.
2013. nov. 18. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!