Fiam 2 évvel a házasságkötés előtt kapott bútort a feleség nagybáttyjától, azt lehet e utólag nászajándékként megnevezni és a fiam halála után a feleségnek követelnie?
Figyelt kérdés
2013. aug. 2. 21:07
1/12 anonim válasza:
Most nem mondod komolyan, hogy a fiad halála után egy bútor foglalkoztat?????????????????????
2/12 anonim válasza:
Te most a majdani halott fiad bútorára fened a fogad? Atyaúristen...
3/12 anonim válasza:
Illetve nem mondtad, hogy majdani... Ha már megtörtént, akkor őszinte részvétem, de nagyon nem ezzel kellene foglalkoznod...
4/12 anonim válasza:
Ha a fiad özvegye a legrosszabb feleség a világon, akkor sem mentség, hogy valaki a fia halála után egy rohadt bútoron agyaljon... Nem mindegy? Nekem, ha meghalna a gyerekem (pedig még nincs is!), pont nem érdekelne a hagyaték...
5/12 anonim válasza:
Miért akarod azt a bútort?
Szerintem szólj a menyednek aztán remélem miután áttolta egy aprítógépen beömleszti az ajtód elé. Mert én ezt tenném.
6/12 anonim válasza:
Remélem ez a kérdés nem komoly. Mert eléggé gáz hogy egy anyát a fia halála után egy butor érdekel legjobban.
7/12 anonim válasza:
A moralizálás megint könnyebb mint a kérdésre való tárgyilagos válaszadás. Királyok vagytok prolikáim.
8/12 anonim válasza:
Már bocs kedves úri utolsó. De szerinted egy ilyen kérdésre hogyan lehet normális választ adni? Vagy ha annyira tudod te miért nem adtál rá, ahellyett hogy beszólsz unalmadban.
9/12 anonim válasza:
Eleve ha meghal a fiad és nincs gyermeke, akkor a feleség örököl utána, szóval teljesen értelmetlen a kérdés.
10/12 anonim válasza:
Atyaúristen!!! Persze, hogy lehet követelni, mindent lehet követelni, de engem se anyaként, se özvegyként nem érdekelne egy r*hadt bútor, még ha aranyból lenne a kilincse, akkor sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!