Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ha rokonaim a...

Szerintetek ha rokonaim a Vastagék akkor mi van?

Figyelt kérdés

Nekem állítolag rokonom a Vastag Csaba...

A nagypapáink testvérek voltak,apa és az apuja unokatestvérek.

Én nem tartom apuékkal a kapcsolatot ezért nem is tudtam erről,féltesóm mondta.

Felakarom venni a kapcsolatot vele...szerintetek érdekelné??

Nem ugye?!

Inkább hagyjam szerintetek?

2013. aug. 2. 18:11
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
91%
Azokra a Veszprémi majmokra gondolsz? Uh Csabának lassan be sem fér az arca az ajtón:D Amúgy mi lenne? Szerintem lesz.arná,hogy rokona vagy elmondanád neki biztos az adott pillanatban jajj huu tényleg, aztán többet sem keresne.
2013. aug. 2. 18:56
 32/34 anonim ***** válasza:
100%
Hónapokról ezelőttről már nem egy kérdés rémlik ugyanerről a kérdésről..
2013. aug. 2. 20:06
 33/34 anonim ***** válasza:

Csak hogy ne a levegőbe beszéljek:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

Nem unod még? Ezzel akarsz híres lenni, vagy mi?

2013. aug. 2. 20:07
 34/34 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem nyugodtan vedd fel vele a kapcsolatot, én is tartom a kapcsolatot az én másod unokatestvéreimmel , csak nem nagyon szoktam velük foglalkozni, mert beképzelt k*rvák. És mi van azzal, hogy megnyerte az X-Faktort? Attól még ember aki ugyan úgy meg szeretné ismerni a rokonait. Próbáld meg neki nem úgy magyarázni a dolgot, hogy szia a rokonod vagyok, hogy vagy? hanem pl. kérdezd meg, hogy ismerte-e Vastag Istvánt (ahogy hívják a nagyapádat) és szépen így fokozatosan.....
2013. aug. 28. 19:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!