A kisfiam apja azt szeretné ha a gyerek is fülbevalót hordana mint ő (neki van mind a két fülében) szerintetek engedjem?
A lathatast nem tilthatja meg neki. Bár gondolom hivatalosan meg elhelyezve se volt a gyerek, itt az ideje. Ekkora babát nem is fognak engedni felügyelet nelkul látogatni....
Hameg mégiscsak kód uralja a fület, kiveszed a fulbevalojat es kész. Nagyon gyorsan be fog forrni. Ahányszor beteszi apuka, te annyiszor kiveszed es el teszed a fulbevalojat. Egy idő utan majd megunja.
Hameg mégiscsak kód uralja a fület, kiveszed a fulbevalojat es kész. Nagyon gyorsan be fog forrni. Ahányszor beteszi apuka, te annyiszor kiveszed es el teszed a fulbevalojat. Egy idő utan majd megunja.
Remek ötlet....kinozzuk a gyereket minél többször.
Én eleve nem értem, miért kell gyereknek fülbevalót lövetni, akár fiú, akár lány. Teljesen feleslegesen szúrják át a bőrét és helyeznek bele egy idegen tárgyat. Minek? Ettől jobb lesz neki? Ennyi erővel szemöldök piercinget is csináltathatna neki, ugyanaz, csak más helyen. Szerintem mond meg az apukának, hogy ha megcsináltatja, panaszt teszel ellene a gyámhatóságnál. Amúgy is, tudtommal az ilyesmihez mindkét szülő hozzájárulása szükséges (persze a szalonokban nem szokták ezt kérni...) úgyhogy nincs joga megcsináltatni a beleegyezésed nélkül.
Majd ha a gyerek nagy lesz, csináltat magának. Gondolom apuka is magának csináltatott, nem a szülei akarták, csecsemőkorában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!