A kisfiam apja azt szeretné ha a gyerek is fülbevalót hordana mint ő (neki van mind a két fülében) szerintetek engedjem?
Figyelt kérdés
2013. aug. 1. 09:07
1/49 anonim válasza:
kérdés mekkora a gyerek?
én iskolás kor előtt nem vettem még a lányaimnak sem fülit
2/49 anonim válasza:
Ha még kicsi a gyerek, akkor ne engedd, mert az óvodában/iskolában kicsúfolhatják miatta, hogy lányos. Ha már tizenéves, akkor pedig döntse el a fiad, hogy szeretné e, abban a korban már (sajnos) menő dolog fiúknak a fülbevaló.
4/49 anonim válasza:
Miért ne? Végül is ettől a gyereknek semmi baja nem lesz, ha nem tetszik neki, akkor kiveszi és ennyi. De ha szereti az apját, akkor valószínűleg büszke lesz rá, hogy neki is van, mint apának.
5/49 anonim válasza:
Én nem akarnám, hogy a kisfiamnak két fülbevaló legyen a fülében, szerintem irtó hülyén néz ki egy kisfiú fülbevalóval. Mondjuk nekem felnőtteken sem tetszik. De kérdés, hány éves a fiad.
7/49 anonim válasza:
szerintem pedig már nem "menő"a fiuknál a fülbevaló.3 gyermekem van 1 fiu.Egy kisfiunak van az oviba,és nem egyszer hallom a gyerekektől,hogy...fogd be a szád te lány.Ha akkora lesz és akar akar rakasson magának,de szerintem ne döntsetek helyette.Sok kellemetlenségtől ovjátok meg.Persze ez a magán véleményem:).Lányaimnak van de a fiamnak nem lesz.Hozzáteszem öcsém mikor gyerek volt 15 éves akkor neki is volt,de most van egy 4 éves fia,de neki sincs.
8/49 A kérdező kommentje:
4 hónapos.
2013. aug. 1. 09:16
9/49 anonim válasza:
4 hónapos? Dehogyis engedném. Ezt az apja sem gondolhatja komolyan...
10/49 anonim válasza:
Szerintem ezt nem neked kell megengedni. :D Én is úgy gondolom, hogy majd a fiú eldönti maga, ha már elég érett lesz. Most persze, hogy rábólintana, mert apának is van.
Egy kislánynál oké a dolog, mert nem csúfolják a többiek miatta, meg a későbbiekben szinte biztos, hogy maga is akarna, de a srácoknál azért máshogy van.
Gondolom apuka is önszántából lövette ki a fülét, és nem az apja akarta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!