A kisfiam apja azt szeretné ha a gyerek is fülbevalót hordana mint ő (neki van mind a két fülében) szerintetek engedjem?
Tetkója nincs az apának? Mert az is tök jól mutatna a gyerkőcön. Nem?
Eszement.
Állj a sarkadra, magyarázd el apukának, hogy egy 4 hós kisfiúnak végképp semmi szüksége fülbevalóra. Kislánynak sem alapértelmezett, de egy fiúnál hatványozottan igaz ez.. mi lesz vele oviban? Tuti csúfolni fogják, meg hát te vagy az anyja, közösen kellene döntenetek a hasonló dolgokban, nem?
Apuka melyik bolygón él? :(
Jaj, ne már, én azt hittem legalább 11 éves. Gratulálok ehhez a remek ötlethez.
Bocs, de Te is hülye vagy, hogy egy ilyen ostoba fazonnak szülsz. Ha ilyen szülei vannak, már nem a fülbevalón fog múlni.
Jaj szegény gyerek... :(
Ha nem tudod megakadályozni, akkor lövesse át..maximum kiveszed.. de hát most tényleg ilyen sokknak kell kitenni azt a gyereket???Én még a lányomnak a fülét se lövettem át, mert majd eldönti mit akar!!! Szegény gyerek.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!