Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A kisfiam apja azt szeretné...

A kisfiam apja azt szeretné ha a gyerek is fülbevalót hordana mint ő (neki van mind a két fülében) szerintetek engedjem?

Figyelt kérdés
2013. aug. 1. 09:07
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy intelligens ember nem rakat a fia fülébe fülbevalót, főleg ennyi idősen nem. Egyszer egy 6 hónapos babának rakattak fülbevalót pont, amikor a védőnőnél voltunk, hát vagy negyed óráig szúrták a fülét szerencsétlennek, úgy üvöltött, hogy a saját védőnőmet nem hallottam. Na, megláttam az apját, meg a elkészült remekművet hát gyönyörűek voltak mondhatom.
2013. aug. 1. 09:29
 22/49 anonim ***** válasza:
100%
Megmondod neki,hogy te vagy az anyja és neked is van beleszólásod! Majd ha nagyobb lesz akkor majd magától eldönti!
2013. aug. 1. 09:29
 23/49 anonim ***** válasza:
100%

Tetkója nincs az apának? Mert az is tök jól mutatna a gyerkőcön. Nem?

Eszement.

2013. aug. 1. 09:30
 24/49 A kérdező kommentje:
Már nem élünk együtt szóval ha elviszi láthatásra akkor megcsináltathatja neki mert én nem leszek ott, hogy beleszóljak.
2013. aug. 1. 09:36
 25/49 anonim ***** válasza:
82%

Állj a sarkadra, magyarázd el apukának, hogy egy 4 hós kisfiúnak végképp semmi szüksége fülbevalóra. Kislánynak sem alapértelmezett, de egy fiúnál hatványozottan igaz ez.. mi lesz vele oviban? Tuti csúfolni fogják, meg hát te vagy az anyja, közösen kellene döntenetek a hasonló dolgokban, nem?

Apuka melyik bolygón él? :(

2013. aug. 1. 09:38
 26/49 anonim ***** válasza:
96%

Jaj, ne már, én azt hittem legalább 11 éves. Gratulálok ehhez a remek ötlethez.

Bocs, de Te is hülye vagy, hogy egy ilyen ostoba fazonnak szülsz. Ha ilyen szülei vannak, már nem a fülbevalón fog múlni.

2013. aug. 1. 09:48
 27/49 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért engem kell bántani!?
2013. aug. 1. 09:49
 28/49 anonim ***** válasza:
86%
Talán azért bántanak téged, mert úgy tetted fel a kérdést, hogy "szerintetek engedjem?" Egyértelmű, hogy NEM!
2013. aug. 1. 09:51
 29/49 anonim ***** válasza:
100%

Jaj szegény gyerek... :(

Ha nem tudod megakadályozni, akkor lövesse át..maximum kiveszed.. de hát most tényleg ilyen sokknak kell kitenni azt a gyereket???Én még a lányomnak a fülét se lövettem át, mert majd eldönti mit akar!!! Szegény gyerek.. :(

2013. aug. 1. 10:07
 30/49 A kérdező kommentje:
Tíltsam meg a láthatást?
2013. aug. 1. 10:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!