Mit gondoltok, igaza van a páromnak?
Figyelt kérdés
Tegnap este elmentünk az ismerősünkhöz vittül a babánkat is aki öt hónapos. Fél kilenc fele a párom már menni akart én viszont még nem, erre megfogta a gyereket és hazajött. Nem értem ha ő nem akart maradni azért minek kellett a kicsit is hazarángatni?2013. júl. 28. 12:44
31/44 anonim válasza:
"Aki nem ért egyet a kérdezővel, azt leszavazták.
A válasz 58%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 84%-ban hasznos válaszokat ad"
Ez itt így működik.
Anyuci még bulizni akart, és az sem érdekelte, hogy a férjét untatja a dolog. És megmutatta, hogy ő akkor is marad...
32/44 anonim válasza:
Igaza volt annyiban, hogy a kicsinek jobb volt otthon. Viszont azzal nem értek egyet, hogy egy anya ne mehetne el kicsit szórakozni, főleg, hogy ismerősnél volt, nem diszkóban hulla részegen. Nehogy már néha-néha egy beszélgetős estét ne engedhessen meg magának egy anya. Attól, hogy szül, nem rabszolga. Valószínűleg van a gyereknek napirendje, amibe belefért, hogy este még velük legyen. Ha nem fért volna bele, akkor szerintem ő maga vitte volna haza időben. Én is szültem, és elsőként 3 hónapos baba mellől mentem el kicsit kiereszteni a gőzt. A férjem ugyanúgy eljárt sörözni, meccset nézni, addig én voltam a kicsivel. Mikor nekem volt programom, ő volt vele. Ilyen egyszerű volt megoldani. Amikor 3 hónapos volt a baba, általában 7-8 fele aludt el, én akkor szépen elkészültem, és elmentem a barátnőkkel karaokezni. Amikor éjfélkor felkelt, az apja megetette, a következő etetésnél pedig már én is otthon voltam. A gyerek nem lett lelkibeteg, nincs gond a biztonságérzetével, egészséges, életvidám 5 éves. A mai napig járunk szórakozni külön-külön és együtt is az apjával, olyankor vagy a nagyik vigyáznak rá, vagy babysitter, aki évek óta ugyanaz, és a gyerek imádja őt. Előfordult már, hogy azt mondta, hogy jó lenne már, ha elmennénk XY-ékhoz (baráti házaspár), mert hiányzik neki a Betti (fiktív név, ő a bs.). Szóval nem értem ezt a lehurrogást, amit a kérdező kapott. Persze manapság divat szuperanyának lenni, aki még sz*rni is magával viszi a gyereket, nehogy egy percig egyedül legyen, mert ha mégis, akkor már keresi is a legjobb pszichológus telefonszámát, mert biztos tönkrement a lelki világa szerencsétlen gyereknek...
33/44 anonim válasza:
Utolsó! Elolvastad te amiket írt? Hagyta hazavinni a gyereket úgy, hogy annak otthon nem volt mit ennie! Ha már nem akarok hazamenni, akkor ha én nem akarom, hogy a gyerekemet hazavigyék, akkor azt nem viszik haza! Nemhogy hagyom őt elvinni, meg még ott is maradok! Van különbség aközött, hogy a nő elmegy szórakozni úgy, hogy az előre meg van beszélve, otthon meg hagy a gyereknek mit enni, vagy azt, hogy ő neki hirtelen nincs kedve onnan hazamenni, még akkor sem amikor a férje indult volna, a gyermeket végignézte ahogy a férje elviszi, és még ő hisztizik.
34/44 anonim válasza:
"vagy azt" helyett "és aközött"
35/44 anonim válasza:
Nem értem mi a francért szül az ilyen gyereket....felháborító és már most pocsék anya vagy.
36/44 anonim válasza:
egy kisbabának nyugalom kell, nem csavargás. A párodnak igenis igaza volt, hogy magával vitte a gyereket haza!
37/44 anonim válasza:
33-as.
Te gondolod magad szuperanyunak, nem más.Ilyen életvitel mellett nem kell gyermeket vállalni.
Én mondhatnám magam annak, bár nem teszem, mert soha ilyen szitu nem jutott eszembe, amikor a anya lettem, tudtam, mi a feladatom, nem kevertem össze a csitri énemmel.
39/44 anonim válasza:
Szerintem semmi baja nem lesz a gyereknek ha egyszer-egyszer később fekszik le,mondjuk nem értem miért 11kor fekszik le de ez a kérdező dolga.Nehogy már gond legyen,hogy nem csak a gyereknek él az anyuka és elmegy szórakozni,kikapcsolódni.Inkább a kérdésben az a gáz,hogy a pároddal nem beszéltétek meg a dolgot,és hogy nem együtt gondozza a gyereket a párjával.Komolyan lassan aki anyuka lesz a gyerek 18 éves koráig nem csinálhat semmit...
40/44 anonim válasza:
a 32esnek teljesen igaza van csak a sok csökött agyú csak a gyerek az életem semmi más típusú anyuka nem ért vele egyet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!