Mit gondoltok, igaza van a páromnak?
Sem a barátoknál, sem a szülőknél tett látogatás nem indok arra szerintem, hogy egy 5 hónapos baba napi rutinját felborítsd és emiatt tovább legyen fent, később kapjon enni stb., mert az a biztonságérzetére is kihat. Ez nem azt jelenti, hogy nem lehet a barátoknál, vagy szülőknél tovább maradni 1-2 órával, de az a lényeg, hogy ott is minden úgy történjen nagyjából, ahogy otthon, tehát kb. ugyanakkor kapjon enni és ugyanakkor tedd le aludni. Megoldás lehet, ha korábban mentek a barátokhoz, és az egész délutánt ott töltitek, például. Ez a szülőlátogatásra is vonatkozik. Az esti fürcsire, evésre, alvásidőre azért jó, ha már otthon vagytok, a kicsinek, ha kibillen, akár 2-3 nap is lehet, mire egyrészt visszaszokik a napi rutinba, másrészt neki ki is kell pihenni azt az időt, ami ott tolódik.
Ezzel a 'bezzeg ha arról van szó...' hozzáállással szerintem nem sokra mész, hidd el, teljes mértékben megértem, miért írod ezt, tudom, milyen, de sajnos ezzel egy lépést sem haladsz előre, csak hátrafelé. Esetleg legközelebb úgy induljatok eleve, hogy tisztázzátok, mikor jöttök haza, és ahhoz tartjátok magatokat mindketten, akárkihez tesztek látogatást. De mindenképpen legyetek egy véleményen, mert az ilyen apróságok tudnak halmozódni, aztán csak elmérgesednek.
Igaza volt a párodnak. És furcsa, hogy erre figyelt férfiként, mert erre inkább az anyák "háklisak".
Persze, hogy nem alszik, ha nem szokta meg. Egy 5 hónaposnak szerinted mikor kéne aludni? 11-kor, amikor te, az anyja kibulizta magát? Legalább a kicsi apja észnél van, ha te már szarsz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!