Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok, igaza van a...

Mit gondoltok, igaza van a páromnak?

Figyelt kérdés
Tegnap este elmentünk az ismerősünkhöz vittül a babánkat is aki öt hónapos. Fél kilenc fele a párom már menni akart én viszont még nem, erre megfogta a gyereket és hazajött. Nem értem ha ő nem akart maradni azért minek kellett a kicsit is hazarángatni?
2013. júl. 28. 12:44
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
95%

Sem a barátoknál, sem a szülőknél tett látogatás nem indok arra szerintem, hogy egy 5 hónapos baba napi rutinját felborítsd és emiatt tovább legyen fent, később kapjon enni stb., mert az a biztonságérzetére is kihat. Ez nem azt jelenti, hogy nem lehet a barátoknál, vagy szülőknél tovább maradni 1-2 órával, de az a lényeg, hogy ott is minden úgy történjen nagyjából, ahogy otthon, tehát kb. ugyanakkor kapjon enni és ugyanakkor tedd le aludni. Megoldás lehet, ha korábban mentek a barátokhoz, és az egész délutánt ott töltitek, például. Ez a szülőlátogatásra is vonatkozik. Az esti fürcsire, evésre, alvásidőre azért jó, ha már otthon vagytok, a kicsinek, ha kibillen, akár 2-3 nap is lehet, mire egyrészt visszaszokik a napi rutinba, másrészt neki ki is kell pihenni azt az időt, ami ott tolódik.

Ezzel a 'bezzeg ha arról van szó...' hozzáállással szerintem nem sokra mész, hidd el, teljes mértékben megértem, miért írod ezt, tudom, milyen, de sajnos ezzel egy lépést sem haladsz előre, csak hátrafelé. Esetleg legközelebb úgy induljatok eleve, hogy tisztázzátok, mikor jöttök haza, és ahhoz tartjátok magatokat mindketten, akárkihez tesztek látogatást. De mindenképpen legyetek egy véleményen, mert az ilyen apróságok tudnak halmozódni, aztán csak elmérgesednek.

2013. júl. 28. 13:20
 22/44 anonim ***** válasza:
90%

Igaza volt a párodnak. És furcsa, hogy erre figyelt férfiként, mert erre inkább az anyák "háklisak".

Persze, hogy nem alszik, ha nem szokta meg. Egy 5 hónaposnak szerinted mikor kéne aludni? 11-kor, amikor te, az anyja kibulizta magát? Legalább a kicsi apja észnél van, ha te már szarsz rá.

2013. júl. 28. 13:22
 23/44 anonim ***** válasza:
100%
Talán maradt volna a gyerek 1-ig? Meg nem szokott akkor aludni? Talán nincs semmi napi rutinja szegénynek+
2013. júl. 28. 13:24
 24/44 A kérdező kommentje:
Mindig este 11-kor alszik el.
2013. júl. 28. 13:44
 25/44 anonim ***** válasza:
31%
Igazad van, mit kell a kölökhöz igazodni? Majd megtanulja, hogy nem körülötte forog a világ, attól meg,hogy gyereked van, még te is ember vagy, néha szórakozni kell, nem feláldozni mindent a gyereknevelés oltárán.
2013. júl. 28. 13:53
 26/44 anonim ***** válasza:
51%
Neked minek kellett gyerek?! Hány éves vagy? Remélem hogy kamu a kérdés...
2013. júl. 28. 13:58
 27/44 anonim ***** válasza:
77%
Kezdem hinni, hogy megint valami hülye p.csa szórakozik melegében...
2013. júl. 28. 14:03
 28/44 anonim ***** válasza:
90%
Mit problémázol? Örülj neki, hogy ilyen jó fej férjed van. A férfiak többsége téged küldött volna haza a babával együtt, hogy ő szórakozhasson. Becsüld meg a pasid és engedd, hogy foglalkozzon a gyerekkel, nem kéne ilyen önzőnek lenned.
2013. júl. 28. 14:05
 29/44 anonim ***** válasza:
61%
Amúgy ha nem engeded, hogy ő is gondozza a saját gyerekét, akkor el fogod marni magadtól, mert kisajátítod szegény gyereket.
2013. júl. 28. 14:06
 30/44 anonim ***** válasza:
58%
Ennyit nem vagytok képesek alkalmazkodni egymáshoz? Hogy te megértenéd, hogy fáradt, menne, ő azt, hogy még egy picit maradnál..... Nem hiszem el, hogy nem lehetett volna megbeszélni, hogy még fél órát maradunk aztán együtt megyünk.... Akik ennyi kommunikációra, alkalmazkodásra nem képesek, azoknak plüssmaci kéne nem gyerek.
2013. júl. 28. 14:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!