Ha a gyerek jól tanul, mindent elvégez, amire kérik (jogsi, nyelvvizsga. Stb) felvették fősulira. Akkor miért baj a szülőnek, ha kicsit extrémebbül akar kinézni?
Szia én teljesen átlagos lány vok, imádom a divatot. de volt olyan mánián h a fülemet lyuggattam. Aztán orrpiecinget akartam. a szüleim tiltották. egyszer így állítottam haza. kiakadtak, de 2 nap és megbarátkoztak vele. Olyan helyre tegyél, amit ki lehet majd venni, s benől a lyuk.
Én ezzel elégedett vok, s többet nem is akarok.
Egyébként én tanítóképzőbe járok, ha tanár belőlem, nekem is ki kell majd szednem. De azé nem bántam meg h csináltattam.
Na igen. HA lesz. :)
Ez meg a másik dolog, ilyen végzettséggel amúgy is nagyon nehéz manapság állást találni. Nem lehetetlen, de az ember legalább ne csökkentse az esélyeit olyan dolgokkal, amik az emberek többségében visszatetszést keltenek.
Én nővér vagyok, raszta hajam van, de eddig senki nem szólt meg érte. A munkaadók is meglepődtek, de fölvettek, mert azt mondták, nagyon jó kisugárzásom van, a betegek és a hozzátartozók is meghökkennek első látásra, de nagyon szeretnek, mert lapból kedves szelíd, és igyekvő vagyok. Az más kérdés, hogy én úgy gondolom ez a hajviselet kifejez valamit a bensőmből, és hogy a munkán kívűl is van egy egész más életem.
De ez, hogy piercinggel nem alkalmaznak érdekes módon, csak ilyen silány, lelkileg sivár munkahelyeken, mint a banki ügyintéző érvényes. Meg a lelketlen multiknál. Amúgy szoc. munkásnak készülök és eddig ne volt olyan gyakorlati helyem, ahol ne lett volna valami extravagáns figura.
Lehet, hogy nem keresek sokat, de jól érzem magam a bőrömben, tudok szeretni, és engem is sokan szeretnek. :)
Én is megcsináltattam, miután leérettségiztem, többet is. Megmondtam otthon, hogy tetszik és mégis mikor legyen, ha nem most. Egyetemen senki sem foglalkozik vele, addig élvezem a hóbortjaimat, aztán majd kiszedem, ha úgy van, hogy munkát keresek. De még soha semmi hátrányom nem származott belőle.
Nekem ami látszik, az a szám sarkában van, egyszerűen azért, mert egyrészt tetszik, másrészt, a szám szép így kihangsúlyozza, és arcom másik oldalán több anyajegy van, így ellensúlyozza a dísz.
Egyébként van szemöldök piercinges szociális munkás ismerősöm, és még egy idős sem panaszkodott miatta, pedig, ha valahol, akkor ott kis szürke egérnek kell lenni, nehogy ne tetsszen a gondozottaknak, hogy feltűnősködsz.
Honnan veszed, hogy pont a szociális munkással szemben lennének nagy elvárások? Ugyan már. Az egy állami szolgálat, a nénike meg eszi, nem eszi, nem kap mást.
Egy profitorientált intézménynél, akik az ügyfeleikből élnek, már mindjárt más a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!