Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a gyerek jól tanul, mindent...

Ha a gyerek jól tanul, mindent elvégez, amire kérik (jogsi, nyelvvizsga. Stb) felvették fősulira. Akkor miért baj a szülőnek, ha kicsit extrémebbül akar kinézni?

Figyelt kérdés
Miért a külsőn múlik minden? (piercingekre gondolok most).
2009. okt. 22. 16:02
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
88%

Szia én teljesen átlagos lány vok, imádom a divatot. de volt olyan mánián h a fülemet lyuggattam. Aztán orrpiecinget akartam. a szüleim tiltották. egyszer így állítottam haza. kiakadtak, de 2 nap és megbarátkoztak vele. Olyan helyre tegyél, amit ki lehet majd venni, s benől a lyuk.

Én ezzel elégedett vok, s többet nem is akarok.

Egyébként én tanítóképzőbe járok, ha tanár belőlem, nekem is ki kell majd szednem. De azé nem bántam meg h csináltattam.

2009. okt. 22. 17:38
 12/29 anonim ***** válasza:
86%
Bocsi 1 szó kimaradt: ha tanár LESZ belőlem. :-)
2009. okt. 22. 17:39
 13/29 anonim ***** válasza:
73%

Na igen. HA lesz. :)

Ez meg a másik dolog, ilyen végzettséggel amúgy is nagyon nehéz manapság állást találni. Nem lehetetlen, de az ember legalább ne csökkentse az esélyeit olyan dolgokkal, amik az emberek többségében visszatetszést keltenek.

2009. okt. 22. 17:55
 14/29 anonim ***** válasza:
92%

Én nővér vagyok, raszta hajam van, de eddig senki nem szólt meg érte. A munkaadók is meglepődtek, de fölvettek, mert azt mondták, nagyon jó kisugárzásom van, a betegek és a hozzátartozók is meghökkennek első látásra, de nagyon szeretnek, mert lapból kedves szelíd, és igyekvő vagyok. Az más kérdés, hogy én úgy gondolom ez a hajviselet kifejez valamit a bensőmből, és hogy a munkán kívűl is van egy egész más életem.

De ez, hogy piercinggel nem alkalmaznak érdekes módon, csak ilyen silány, lelkileg sivár munkahelyeken, mint a banki ügyintéző érvényes. Meg a lelketlen multiknál. Amúgy szoc. munkásnak készülök és eddig ne volt olyan gyakorlati helyem, ahol ne lett volna valami extravagáns figura.

Lehet, hogy nem keresek sokat, de jól érzem magam a bőrömben, tudok szeretni, és engem is sokan szeretnek. :)

2009. okt. 22. 18:10
 15/29 anonim ***** válasza:
43%
Hát én utálom az ilyen lázadókat.Inkább örülnél neki hogy a szüleid ennyi mindent megadtak neked,hálásnak kellene lenned.Ehelyett te piercingeken töröd a fejed.Gondolom már felnőtt vagy,vagyis nagykorú.Nem tudom miért olyan fontos ez eggyes embereknek.Te úgy irsz mintha a szüleidnak kéne hálásnak lenniük.Egyébként meg ha olyan fontos ez neked akkor szépen leülsz és megbeszéled velük.
2009. okt. 22. 18:46
 16/29 anonim ***** válasza:
88%

Én is megcsináltattam, miután leérettségiztem, többet is. Megmondtam otthon, hogy tetszik és mégis mikor legyen, ha nem most. Egyetemen senki sem foglalkozik vele, addig élvezem a hóbortjaimat, aztán majd kiszedem, ha úgy van, hogy munkát keresek. De még soha semmi hátrányom nem származott belőle.

Nekem ami látszik, az a szám sarkában van, egyszerűen azért, mert egyrészt tetszik, másrészt, a szám szép így kihangsúlyozza, és arcom másik oldalán több anyajegy van, így ellensúlyozza a dísz.

Egyébként van szemöldök piercinges szociális munkás ismerősöm, és még egy idős sem panaszkodott miatta, pedig, ha valahol, akkor ott kis szürke egérnek kell lenni, nehogy ne tetsszen a gondozottaknak, hogy feltűnősködsz.

2009. okt. 22. 19:31
 17/29 anonim ***** válasza:
65%

Honnan veszed, hogy pont a szociális munkással szemben lennének nagy elvárások? Ugyan már. Az egy állami szolgálat, a nénike meg eszi, nem eszi, nem kap mást.

Egy profitorientált intézménynél, akik az ügyfeleikből élnek, már mindjárt más a helyzet.

2009. okt. 22. 19:38
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Mivel akkora túljelentkezés van ezért nem vesznek fel akárkit. Nyilván, ha öregeket kell tutujgatni, valakit meg kell győzni, hogy jó lesz a gyerekének, akkor teljesen normális átlagos kinézetet várnak el, nem valami kilyuggatott, műkörmös, mélyen dekoltált felsős libát. Hidd el, hogy számít.
2009. okt. 22. 19:42
 19/29 anonim ***** válasza:
86%
A barátnőm szociális munkásnak tanult, és mikor a kötelező gyakorlaton volt az intézményvezető, meg a tanárai is mondták neki, hogy nem lesz ez jó, sok hátránya lesz a külseje miatt, finomítani kellene rajta, mert festett, szinte fehér szőke haja van, hosszú körmei, ami saját, de túl hosszú, és sokat sminkel. És a végére nagyon megszerették az öregek, akikkel foglalkozott, de az elején nem szerették, és az egyikük mondta is neki, hogy ő bevallja őszintén, hogy ránézett és nem tetszett neki, meg milyeneket gondoltak, pedig egy nagyon kedves, közvetlen, lelkiismeretes lány, csak, ahogy kinéz. És akkor még nem is piercinges tetovált lány.
2009. okt. 22. 19:50
 20/29 anonim ***** válasza:
70%
Ja és ez a kötelező gyakorlat volt, nem egy állás, tehát ide mennie kellett és szóltak neki, hogy egyébként ez így nem jó, viszont, ha rendesen állásra jelentkezik, biztos nem lett volna rá esélye, hogy alkalmazzák, azért, mert túl feltűnő.
2009. okt. 22. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!