Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elegem van az életből! Meg...

Elegem van az életből! Meg akarok halni, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az egész az apámmal kezdődött. Anya már régen el akart válni tőle, de mostanra már lehetetlennek tűnt mivel hitelek kötik őket össze. Az apám teljesen kikészít minket, anya nyugodt de én és a testvéreim teljesen kiborulunk. Én még el tudom rejteni az érzelmeimet, de nagyon sokszor előfordul hogy valamit a földhöz akarok vágni, már annyira nem érdekel az élet, mit tettem hogy ilyen apám van? Miért pont velünk történik ez? Nagyon belefáradtam ebbe az egészbe, am 17 éves vagyok. Tudom h*lyeség hogy ilyen fiatalon akarok véget vetni az életemnek, de annyira rossznak érzem ezt az egészet. Kérlek adjatok tanácsot!

2013. júl. 24. 22:27
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
*meg bolondul kis dolgokon fel kapja a fejét hogy pl hogy bdmszélünk vele, milyen hangon . És anya mindig arra kér minket hogy beszéljünk vele rendesen ne vegyük fel amit mond. Bárcsak eltűnne örökre mert leginkább anya miat aggódom, folyton beszólogat és alá tesz mindig.
2013. júl. 25. 09:01
 22/25 anonim ***** válasza:
Menj el előtte pszichiáterhez. Utána nem fogod megtenni, mert másként látod a dolgokat.
2013. júl. 25. 09:01
 23/25 A kérdező kommentje:
Voltam már régebben,de csak háromszor mentem mert úgy gondoltam hogy már nincs rá szükségem.
2013. júl. 25. 09:03
 24/25 anonim válasza:

"Az öngyilkosság semmire sem megoldás"

Akkor mi ha nem megoldás?????

2013. júl. 25. 17:48
 25/25 anonim ***** válasza:
23: Kérdező: a háromszor az = nulla. Tessék szépen bevállani egy tisztességes terápiát, és nem öngyilkossággal fenyegetőzni.
2013. júl. 25. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!