Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elegem van az életből! Meg...

Elegem van az életből! Meg akarok halni, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az egész az apámmal kezdődött. Anya már régen el akart válni tőle, de mostanra már lehetetlennek tűnt mivel hitelek kötik őket össze. Az apám teljesen kikészít minket, anya nyugodt de én és a testvéreim teljesen kiborulunk. Én még el tudom rejteni az érzelmeimet, de nagyon sokszor előfordul hogy valamit a földhöz akarok vágni, már annyira nem érdekel az élet, mit tettem hogy ilyen apám van? Miért pont velünk történik ez? Nagyon belefáradtam ebbe az egészbe, am 17 éves vagyok. Tudom h*lyeség hogy ilyen fiatalon akarok véget vetni az életemnek, de annyira rossznak érzem ezt az egészet. Kérlek adjatok tanácsot!

2013. júl. 24. 22:27
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Én is azt tenném de akkor le csuknb
2013. júl. 24. 23:00
 12/25 A kérdező kommentje:
*lecsuknának
2013. júl. 24. 23:02
 13/25 anonim ***** válasza:
őszintén sajnálom.:((( Nekem sem volt egyszerű az életem, én 18voltam mikor elköltöztem és soha vissza nem mentem. sokszor kérdeztem én is hogy mit tettem hogy ezt kapom.. ennek a rémálomnak egyszer vége lesz kedves kérdező. jelentsétek fel az apukádat! nem kell félni semmitől, a saját érdeketekben meg kell tenni! ha van kedved nyugodtan írj privátba bármikor! ezt az öngyilkosságot meg felejtsd el szépen, ha másért nem a testvéreidért. el sem tudod még képzelni lélekben milyen erős leszel, és már most is az vagy!:)
2013. júl. 24. 23:05
 14/25 anonim ***** válasza:
vagy jelentsd fel bántalmazásért vagy vmi
2013. júl. 24. 23:06
 15/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm:-) de már nem tudom feljelenteni mert már nagyon régen történt semmi nyoma és most is van elég gondunk lehet hogy még a gyámügyet is ránk küldi. Elég szar most minden apát most nagyon utálom mert mindezekkel együtt még egy energia vámpír is. És mindenkinek azt a látszatot kelti hogy minden rendben van, és kétszínű is.
2013. júl. 24. 23:11
 16/25 anonim ***** válasza:

Hát előzd meg avval, hogy Te küldöd a gyámügyet apádra! Neked legalább még valódi okod is van rá!

Bemész a kerületi családsegítőbe, beszélsz ott a recepción a nénivel, bácsival, és kész.

2013. júl. 24. 23:23
 17/25 anonim ***** válasza:
Figyelj, ha a te apád is azt csinálja/csinálta hogy amikor 5 éves voltam agyonvert stb,, meg álandóan minden dolgoért megvert de ugyhogy hogy a fejemet a falba vágta meg ilyenek, meg ököllel az arcomba ütött sokszor 14-15 évesen meg állandóan minden dolgoért amit csinálok szid, sosem jó az amit csinálok, ha segítek neki akkor kedves de miután segítettem neki kezdi elölről hogy belőled nem lesz semmi pedig már az érettségim is megvan meghogy hü@Ägyerek vagy stb stbstb.. Tehát ha te apád is ilyen hasonló akkor megértem, ha nem akkor nem halj meg, én 20 éves fiú vagyok és még mindig ezeken megyek keresztül mert sajnos még mindig itt lakoma szüleimnél, mostmár megtudnám magamat védeni, de nekem se az anyám, se az apám nem normálisak.
2013. júl. 24. 23:59
 18/25 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg! Most szar, de hidd el, ennél már csak jobb lehet. Tölts minél több időt a barátaiddal, sportolj, keress valami hobbit, foglald le magad. Amint elvégezted a sulit, eltudsz otthonról költözni és mindjárt nyugodtabb életet élhetsz. Az öngyilkosságot pedig felejtsd el örökre!!!
2013. júl. 25. 00:15
 19/25 A kérdező kommentje:
18 évesen fel veszek hitelt hogy anya eltudjon válni és veszek egy házat. Lehet hogy utána majd nehéz lesz a hitel miatt,de ennél a helyzetnél bármi jobb.
2013. júl. 25. 08:52
 20/25 A kérdező kommentje:
17/19-es nekem csak az apámmal van gondom ha ő nincs itt akkor szeretek otthon lenni. Engem még nem vert agyon de van amikor meg bolon
2013. júl. 25. 08:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!