Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszik nektek az István név?...

Tetszik nektek az István név? Adnátok a fiatoknak ezt a nevet?

Figyelt kérdés
2013. júl. 24. 11:57
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
11%

Mi ez a sok lepontozás, jó isten?! Jól vagytok ti? Azért mert nem egyezik az ízlésetek, attól még mindenki normális, hasznos választ adott.

A Pista, Pisti, Pityu nekem sem tetszik, az Isti nem olyan rossz.

Nagyapámat hívták így, szóval azt nem mondhatom, hogy szörnyű, már csak érzelmi okok miatt is megszépül valamennyire a szememben.

Egyébként szerintem attól még, hogy azt mondja a gyerek az iskolában, hogy Istinek szólítsák, függetlenül ettől Pista, Pisti, Pityu lesz, legalábbis akkor már biztos, mikor el kezdenek csúfolódni a gyerekek. De ha nekem ez a név tetszene, akkor nem azt nézném, hogy mennyire, meg hogyan csúfolható, hisz egy gyereknek nagy a fantáziája, minden nevet tudnának csúfolni, vagy ha nem a nevét, akkor majd valami mást.

2013. júl. 24. 16:27
 32/42 anonim ***** válasza:
72%
Tetszik és adnám.
2013. júl. 24. 16:44
 33/42 anonim ***** válasza:
55%

Őszintén szólva nem a kedvenc férfinevem, de ezerszer jobb, mint például a Bence.

Egyébként számos fiatal István ismerősöm van, és egyiket sem Pityuzzuk, vagy Pistizzük. Általában Istinek, Istvánnak, vagy Steve-nek hívjuk őket.

2013. júl. 24. 17:35
 34/42 anonim ***** válasza:
52%
Nem tetszik és nem is adnám.
2013. júl. 24. 18:04
 35/42 anonim ***** válasza:
74%

Ja és elég baj,hogy neked csak az istván van meg a brendon.

(erzsébet-dzsesszika,hogy lányban is példálózzunk)

Nekem pl a Dávid sokkal jobban tetszik :D

2013. júl. 24. 18:05
 36/42 anonim ***** válasza:
74%
Dávid, Márk, Máté, Levente, Zoltán, Zalán, Zsolt, Krisztián, Kristóf. Ezek szépek, nem régiesek, és nem is Brendonfélék.
2013. júl. 24. 18:39
 37/42 anonim ***** válasza:
41%
Dáviddal eléggé Dunát lehet rekeszteni.
2013. júl. 24. 20:50
 38/42 anonim ***** válasza:
0%

Ugyanúgy tucatnevek ezek is. Nekem meg - a Levente kivételével - ezek nem tetszenek :) Egyiket sem adnám, akkor inkább már Brendon :D

Ízlések és pofonok.

Ettől szép a világ.

2013. júl. 25. 08:29
 39/42 anonim ***** válasza:
74%
Nem azt írtam, hogy nem tucatnevek. Tudom, hogy azok. Csak írta itt valaki, hogy ha nem klasszikus magyar neve legyen, akkor mi, Brendon? Erre írtam, hogy vannak szép magyar nevek, amik nem régiesek, és nem is cigányosak. Én se adnám egyiket se, monjduk, ha fiam lesz Ármin lesz, mert nekem az tetszik és kész. Nem fogok senkit megkérdezni, hogy mi a véleménye.
2013. júl. 25. 08:32
 40/42 anonim ***** válasza:
74%
Nem tetszik és nem is adnám.
2013. júl. 25. 11:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!