Tetszik nektek az István név? Adnátok a fiatoknak ezt a nevet?
Mi ez a sok lepontozás, jó isten?! Jól vagytok ti? Azért mert nem egyezik az ízlésetek, attól még mindenki normális, hasznos választ adott.
A Pista, Pisti, Pityu nekem sem tetszik, az Isti nem olyan rossz.
Nagyapámat hívták így, szóval azt nem mondhatom, hogy szörnyű, már csak érzelmi okok miatt is megszépül valamennyire a szememben.
Egyébként szerintem attól még, hogy azt mondja a gyerek az iskolában, hogy Istinek szólítsák, függetlenül ettől Pista, Pisti, Pityu lesz, legalábbis akkor már biztos, mikor el kezdenek csúfolódni a gyerekek. De ha nekem ez a név tetszene, akkor nem azt nézném, hogy mennyire, meg hogyan csúfolható, hisz egy gyereknek nagy a fantáziája, minden nevet tudnának csúfolni, vagy ha nem a nevét, akkor majd valami mást.
Őszintén szólva nem a kedvenc férfinevem, de ezerszer jobb, mint például a Bence.
Egyébként számos fiatal István ismerősöm van, és egyiket sem Pityuzzuk, vagy Pistizzük. Általában Istinek, Istvánnak, vagy Steve-nek hívjuk őket.
Ja és elég baj,hogy neked csak az istván van meg a brendon.
(erzsébet-dzsesszika,hogy lányban is példálózzunk)
Nekem pl a Dávid sokkal jobban tetszik :D
Ugyanúgy tucatnevek ezek is. Nekem meg - a Levente kivételével - ezek nem tetszenek :) Egyiket sem adnám, akkor inkább már Brendon :D
Ízlések és pofonok.
Ettől szép a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!