Mit ér egy karikagyűrű, ha? .
Figyelt kérdés
Kivertem a hisztit, mert 5 éve együtt vagyunk, az elején még ígérgette, hogy eljegyez, aztán az idő múlásával elfelejtődött a dolog. Közben lett egy gyermekünk is. A hiszti hatására/és mert úgyis alkalom volt, megszervezett egy kis romantikát, és elővett két gyűrűt, majd megkérdezte, hogy elfogadom-e?.. Természetesen örültem, igent mondtam.. Ez volt kb 2 hete. Időközben elgondolkoztam azon, hogy végülis nem tette fel a klasszikus kérdést, hogy hozzá megyek-e feleségül, ezért megérdeklődtem ma este, hogy mikorra gondolja az esküvőt? Azt mondta, hogy ja, hát azt ki kell érdemelni, és egyébként sem kell azt elkapkodni.. a gyűrűjét meg nem hordja, mert olyan a munkája, ahova nem veheti fel. Viszont kértem, hogy legalább a gesztus miatt, ha hazajön, vegye már fel, hisz én is éjjel-nappal hordom. Erre azt mondta, hogy majd ha megyünk valahova, felveszi. Ezek után nekem elment a kedvem ettől az egész látszateljegyzéstől, legszívesebben én is levenném a gyűrűmet, és eléggé el vagyok keseredve. A kérdésem annyi lenne, hogy nektek is rosszul esnének ezek a reakciok, vagy én reagálok túl mindent?2013. júl. 24. 01:23
31/34 anonim válasza:
bocsi de minek kérne rá pénzt? gondolom van keresete vesz magának egyet :-DDDDDD
32/34 anonim válasza:
"Mert talán akkor nem voltál hisztis hárpia és nem csináltattad fel magad esküvő előtt!!"
Én sem értek teljesen egyet a kérdezővel, de ez a mondat nagyon undorító! Bocsi, de olyan ci*ányos, azok beszélnek így egymással. Vagyis bocsánat, nem minden c, csak az rosszabb rétege.
Hogy lehet ilyet írni, főleg, hogy nem is ismersz valakit.
Nem lehetett tervezett baba?
33/34 anonim válasza:
Mit er egy karikagyuru, ha?
Hat, ha azt vesszuk amit leirtal, akkor semmit.
Az mar regen rossz ha hisztizni kell az eljegyzesert, en az ilyen noket sem ertem, nekik nem eleg egyertelmu, hogy ilyenesetekben a ferfi nem akarja eljegyezni oket, vagy majd csak kesobb?
34/34 anonim válasza:
Szerintem ez már eső után köpönyeg, ebből már jól nem jössz ki, örömöt már nem fog okozni. Az erőltetett dolgok sajnos ilyenek. Szerintem te bizonytalan vagy a kapcsolatotokban is. Azt mondjuk megértem, hogy fontos számodra az esküvő, szerintem a nők 99%-a szeretne férjhez menni, esküvő, meg minden... Lehet, hogy nem ő lesz a férjed ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!