Átlagosan mennyibe kerül egy karikagyűrű pár? Ti mennyiért vettétek?
Igény függő, ha 80 karátos ékszert akarsz, akkor nyisd ki pénztárcád jól, ha visszafogott karikagyűrűre vágysz és nem kell a feltűnőség, akkor egész olcsón is meglehet úszni. Érdemes sok helyen körbe nézni, nem elkapkodni. 1-2 helyen láttam már azt is, hogy a gravírozást ajándékba adják. Persze, ha csak akartok ilyet is.
Én ezüst gyűrűkre vadászom 3 hónapja az esküvőnkhöz, mivel allergiás vagyok az aranyra. Még mindig nem találtam semmit, ami ehhez az alkalomhoz a legideálisabb lenne :]]
" Én a helyi ékszer boltban érdeklődtem februárban: ami eldeformálódik,az 9000 pár száz/db. Ami nem deformálódik el,az 11000/db.
"
nevetséges...
100000Ft/pár alatt csak vicc kategória
11:13 ezt ugye te sem gondoltad komolyan? Ennyire nem kéne sznobnak lenni.
Egy kevesebb karátos, vékonyabb gyűrű simán kijön 10-15 ezerből darabonként. Különösen egy vékonyabb páron még jobban is mutat, mint a hatalmas köves izék.
" 11:13 ezt ugye te sem gondoltad komolyan? Ennyire nem kéne sznobnak lenni.
Egy kevesebb karátos, vékonyabb gyűrű simán kijön 10-15 ezerből darabonként. Különösen egy vékonyabb páron még jobban is mutat, mint a hatalmas köves izék."
De komolyan gondoltam, mivel egy normális 14K-os pár gyűrűnek 5mm szélesbe, átlagos ujjméreteknél párban 10g-nak kellene lennie, hogy kiszolgálja a remélhetőleg hosszú házasságot. A legolcsóbb grammár 8990Ft/g körül van, így a 100000Ft egy teljesen átlag ár. A sz@r vékony 1,5-2g-os gyűrűk csak parasztvakítás. A minta kb 5 év alatt elkopik és csak rondítja az összképet, maga a gyűrű meg teljesen deformált lesz és éles peremű, magyarul a 10. évfordulót nem éli meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!