Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik utat válasszam?

Melyik utat válasszam?

Figyelt kérdés

1: Maradok és elvégzem a most induló Boltvezetői tanfolyamot, aminek a tavaszra van vége, addig is élek valahogy a képzési támogatásból.

2: Budapesten keresek munkát, és albérletbe költözöm.

3: Elvégzem itt a tanfolyamot, és a tavasszal megyek Budapestre (túljutva a fűtési szezonon) ha itt addig nem akad munkalehetőség.

4: Elvégzem a tanfolyamot, és tavasszal, ha nincsen munka, belekezdek egy másikba:-))

Kisvárosban lakó harminc feletti elvált férfi vagyok és munkanélküli lettem.

A döntéshez hozzátartozik, hogy kötődöm ehhez a kisvároshoz, szeretek itt lakni.

Köszönöm a véleményeket

2009. okt. 21. 21:04
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Én sem ezt tarom a legjobb tanfolyamnak, de ez a lehetőség van. Szívesebben mennék egy angol középfokra, de az nem indul, sőt, még alapfok sem.

Viszont, ha a jövőben boltot, vagy webáruházat terveznék nyitni, akkor ahhoz jó ha van egy boltvezetői vizsgám.

2009. okt. 22. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!