Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik utat válasszam?

Melyik utat válasszam?

Figyelt kérdés

1: Maradok és elvégzem a most induló Boltvezetői tanfolyamot, aminek a tavaszra van vége, addig is élek valahogy a képzési támogatásból.

2: Budapesten keresek munkát, és albérletbe költözöm.

3: Elvégzem itt a tanfolyamot, és a tavasszal megyek Budapestre (túljutva a fűtési szezonon) ha itt addig nem akad munkalehetőség.

4: Elvégzem a tanfolyamot, és tavasszal, ha nincsen munka, belekezdek egy másikba:-))

Kisvárosban lakó harminc feletti elvált férfi vagyok és munkanélküli lettem.

A döntéshez hozzátartozik, hogy kötődöm ehhez a kisvároshoz, szeretek itt lakni.

Köszönöm a véleményeket

2009. okt. 21. 21:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Én mennék külföldre.

Pesten sincs ám olyan sok munka lehetőség,sőt,nem tudom milyen anyagi hátérrel rendelkezel,de ha találnál is pesten munkát abból nem tudnál még egy kis lyukat sem fenn tartani plusz rezsi.

2009. okt. 21. 22:11
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
igen a kötődés és tudod nagyon nehéz ám 30x év után megszokni a budapesti életet.
2009. okt. 21. 22:15
 13/21 anonim ***** válasza:
68%

Én is a tanfolyamot választanám, közben talán nyelvet is tanulhatnál hiszen többen is javasolták a külföldet, (bár ez nincs a listán!) aztán ha tavaszra vége van a tanf-nak, még mindig előtted a választási lehetőség.

Tehát, 1,3,4.

Sok szerencsét és jó tanulást! :)

2009. okt. 21. 22:18
 14/21 A kérdező kommentje:
Angol tf-re akartam menni, vagy valamilyen számítástechnikaira, de az itt most nem indul. Ettől függetlenül tanulom az angolt önszorgalomból bő fél éve.
2009. okt. 21. 22:33
 15/21 anonim ***** válasza:
68%
Én úgy látom, aki Pestre megy, az ott ragad. Én is kisvárosban élek, Pestre soha nem költöznék (hacsaknem nagyon muszáj). Próbálkozz odahaza!
2009. okt. 21. 23:33
 16/21 anonim ***** válasza:
68%
Hé... soha ne félj, hogy oda sodor a szél, ahol jo-ó.. :)
2009. okt. 21. 23:42
 17/21 anonim ***** válasza:
3-asra szavazok. Sok sikert neked bárhogy döntesz!
2009. okt. 22. 08:43
 18/21 A kérdező kommentje:
Elvégzem a tf-et, és utána meglátom, miként alakulnak a dolgok.
2009. okt. 22. 10:42
 19/21 anonim ***** válasza:

3-nal dontenek.

Sok sikert! ;)

2009. okt. 22. 14:37
 20/21 anonim ***** válasza:

Szerintem a boltvezetői hülyeség,pláne hogy ha minden igaz,akkor jövőre változik a törvény,nem kell eladói végzettség.

Azonkívűl minden tanfolyam hülyeség,ami nem az adott munkádhoz kötődik.Boltvezetőnek akkor érdemes tanulni,ha dolgozol x helyen és azt mondják,hogy kell az a papír neked,mert elő akarnak léptetni.

Sok ember azt nem érti,hogy attól hogy százezrediknek elvégez egy tanfolyamot,attól nem lesz munkája.

Viszont a nyelveket érdemes tanulni.Az bárhol,bármikor jól jöhet.

2009. okt. 22. 14:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!